Οι Απόκριες στο Κτήμα Αρίστη

 Οι Απόκριες στο Κτήμα Αρίστη

Καλωσορίζουμε τις αποκριές με ένα εργαστήριο αφιερωμένο στη μάσκα!

Έχουν σχέση αλήθεια οι αποκριές με την τέχνη;;;

Το Κτήμα Αρίστη, σε συνδυασμό με την έμπειρη ομάδα του «Kids First Team», διοργανώνει ένα εκπαιδευτικό εργαστήριο, μέσα από το οποίο θα γνωρίσουμε ποιους ζωγράφους ενέπνευσαν οι αποκριές.

Θα ανακαλύψουμε μερικά από τα πιο γνωστά τους έργα, καθώς και τις φυσιογνωμίες τους.
Τέλος, θα μεταμφιεστούμε στον αγαπημένο ή στους αγαπημένους μας ζωγράφους μέσα από τη δημιουργία μιας ξεχωριστής μάσκας…

Τα πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην κλειστή και θερμαινόμενη πέργκολα του Κτήματος Αρίστη. 

Οι γονείς δεν μπορούν να συμμετέχουν στο εργαστήριο. Μπορούν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο με τα παιδιά, αρκεί να κάνουν ησυχία για την ομαλή διεξαγωγή του εργαστηρίου.

*Ποια είναι η «Kids-First team»?*

Η «Kids-First team» είναι μια ομάδα θεραπευτών και παιδαγωγών που πιστεύει στην ενδυνάμωση του ρόλου της οικογένειας και στο μεγάλωμα χαρούμενων και ολοκληρωμένων παιδιών. Πιστεύουν, επίσης, στη σημασία της ύπαρξης των παιδιών κοντά στη φύση, αντλώντας έμπνευση από αυτήν, τόσο στο παιχνίδι, όσο και στην εκπαίδευση τους. Στα πλαίσια του σκοπού τους, η ομάδα αυτή δημιουργεί εκπαιδευτικά προγράμματα για τον γονέα και το παιδί

*Πώς δηλώνω συμμετοχή σε αυτό το εργαστήριο?*

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, την οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στο πλαίσιο ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ! 

Για ηλικίες από: 

3-5

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τ. +30 210 6085559

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.