Οι Αμερικανοί First Blood live in Athens! | An Club

Οι Αμερικανοί First Blood live in Athens! | An Club

Στις 18 Δεκεμβρίου 2019, οι First Blood επιστρέφουν στο AN Club μετά από 8 ολόκληρα χρόνια, για μια ισοπεδωτική συναυλία και ατελείωτο crowd surfing.

Για τους οπαδούς του hardcore, οι Αμερικάνοι First Blood δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Από το 2002, όταν και δημιουργήθηκαν, η μπάντα έχει βρεθεί αντιμέτωπη με πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά τα εμπόδια δεν έκαμψαν τη θέλησή τους.

Αντιθέτως, το σχήμα μετρά 4 δίσκους στο ενεργητικό του, τον ένα πιο θυμωμένο από τον άλλον.

Μετά από 7 χρόνια ησυχίας και δισκογραφικής απουσίας, το τελευταίο album με τίτλο “Rules” κυκλοφόρησε το 2017 από την Pure Noise records λαμβάνοντας θετικότατες κριτικές.


Οι First Blood, αποτελώντας σε μεγάλο βαθμό πλέον το προσωπικό project του τραγουδιστή Carl Schwartz, πήραν μέρος σε αρκετά σημαντικές περιοδείες για την προώθησή του. Η ενθουσιώδης συμμετοχή του κόσμου στις συναυλίες μέχρι σήμερα είναι απόδειξη ότι οι First Blood δεν έχασαν ποτέ τη θέση τους ως τα αγαπημένα underdogs της σκηνής τους, ενώ δεν έπαψαν να αποτελούν πόλο έλξης για άτομα κάθε ηλικίας που ταυτίζονται με το μήνυμά τους.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.