Ο Βαγγέλης Καζαντζής παρουσιάζει τον νέο του δίσκο στο six d.o.g.s.

Ο Βαγγέλης Καζαντζής παρουσιάζει τον νέο του δίσκο στο six d.o.g.s.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΕΔΩ.

O τραγουδοποιός Βαγγέλης Καζαντζής επέστρεψε με τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Το Μεταξύ μας Διάστημα» και μας προσκαλεί την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στο Six D.O.G.S σε ένα μοναδικό live με ηλεκτρική και ατμοσφαιρική διάθεση όπου θα παρουσιάσει τα νέα του τραγούδια, αλλά και παλαιότερα αγαπημένα. 

Το νέο άλμπουμ περιέχει δέκα νέες συνθέσεις σε μουσική του ίδιου και σε στίχους του Βασίλη Μανέλα που προβληματίζουν και καταφέρνουν να «ξυπνήσουν»  ποικίλα συναισθήματα. Τα έντεχνα και παραδοσιακά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις συνθέσεις του Καζαντζή, αυτήν τη φορά μπολιάζονται με ήχους δυτικούς, ροκ εξάρσεις αλλά και τζαζ στοιχεία. Τα τραγούδια ερμηνεύει ο ίδιος, ενώ συμμετέχει ο Αργύρης Μπακιρτζής, ο Γιάγκος Χαιρέτης και ο Χρήστος Θηβαίος σε τρία από αυτά.

Ο Βαγγέλης Καζαντζής έχει κάνει αισθητή την παρουσία του από το 2010, τόσο με τα προσωπικά του δισκογραφήματα, τα live αλλά και τις συνεργασίες του με σπουδαίους ερμηνευτές, όπως ο Ψαραντώνης, ο Γιάννης Χαρούλης, η Φωτεινή Βελεσιώτου και πολλοί άλλοι. «Το Μεταξύ μας διάστημα»  είναι ο πιο άμεσος δίσκος του που μας υπενθυμίζει γιατί είναι ένας από τους σημαντικούς τραγουδοποιούς της γενιάς του. 

Μαζί του θα βρίσκονται επί σκηνής οι: Διονύσης Μακρής: ηλεκτρικό μπάσο,Τάσος Πέππας: τύμπανα, Κωσταντής Πιστιόλης: πνευστά. Συμμετέχει: Παναγιώτης Ράπτης: Σαξόφωνο
Γιάννης Ταβουλάρης: ηχοληψία.
 


* Το άλμπουμ θα διατίθεται σε CD, ενώ είναι διαθέσιμο ψηφιακά στις παρακάτω πλατφόρμες: 
Youtube || Spotify || I-tunes || Amazon || Napster

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.