Ο Τρύφων Λάζος παρουσιάζει το άλμπουμ του στο six d.o.g.s!

Ο Τρύφων Λάζος παρουσιάζει το άλμπουμ του στο six d.o.g.s!

Σε ένα νεραϊδόσπιτο πίσω από την λίμνη του Chorlton Waterpark στο Μάντσεστερ, εκεί έγραψε ο Τρύφων Λάζος τα τραγούδια του ντεμπούτο άλμπουμ του με τίτλο Αναφορά. Πίσω πλέον στην Ελλάδα, o Τρύφων Λάζος ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, έχοντας στις αποσκευές του την πολύτιμη εμπειρία που αποκόμισε από τις πάμπολλες εμφανίσεις του με τους Old House Playground σε blues bars της Αγγλίας καθώς και σε Ισπανία, Γαλλία.

Παρουσιάζει τα πρώτα τραγούδια του με ελληνικό στίχο, για πρώτη φορά με full band, στο Six Dogs. Εκτός από τον Τρύφωνα Λάζο στη φωνή και στην κιθάρα, το σχήμα αποτελείται από τους μουσικούς: Lowell Killen στην ακουστική κιθάρα, στο τζουρά και στα κρουστά ο Γιώργος Χειμώνας, ο Αντρέας Βενετάντες στα τύμπανα και κρουστά και ο Greggy K στο μπάσο.

Τη βραδιά θα ανοίξει ως Guest act ο Χρήστος Αλεξόπουλος σε μία από τις εξαιρετικά σπάνιες solo εμφανίσεις του με ένα piano/tapes performance. Αφορμή για αυτή την εμφάνιση η συμπλήρωση 20 χρόνων από την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ του «Η Άλλη Πλευρά».

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.