ΑΝΑΒΟΛΗ | O θαυμαστός κόσμος της Μαργαρίτας | Μια μουσικοθεατρική διαδραστική παράσταση

ΑΝΑΒΟΛΗ | O θαυμαστός κόσμος της Μαργαρίτας | Μια μουσικοθεατρική διαδραστική παράσταση

Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2124. Η μικρή Μαργαρίτα μαθαίνει πως η οικολογική καταστροφή πλησιάζει: σε 24 ώρες θα καταστραφούν όλα τα λουλούδια! Η καλύτερη της φίλη η Τριανταφυλλιά θα την οδηγήσει στο Σοφό της λουλουδοοικογένειας της, τον Γερο-Πλάτανο, ο οποίος θα τη βοηθήσει να βρει μια λύση για να σώσει τη φίλη της αλλά και όλη της την οικογένεια. Θα πρέπει να μαζέψει όλα τα λουλούδια και να τα μεταφέρει στον πλανήτη Ανθοχώρα ώστε να σωθούν από τους ανθρώπους και τις καταστροφικές συμπεριφορές τους.

Ένα θεατρικό μονοπάτι, γεμάτο ταξίδια σε όλο τον κόσμο, χιούμορ, συγκινήσεις, προβληματισμούς και έννοιες που ενισχύουν την οικολογική συνείδηση σε μικρά και μεγάλα παιδιά. Επίσης, καθ'όλη τη διάρκεια ξετυλίγονται οι μύθοι των λουλουδιών και η ιστορία τους. Εκτός από τους βασικούς πρωταγωνιστές, σε ρόλο έκπληξη εμφανίζεται ο Σωκράτης Πατσίκας που ανατρέπει τις ισορροπίες και κάνει για λίγο πρωταγωνιστές τους μικρούς θεατές, δίνοντας τους ενεργό ρόλο.

Παίζουν (με αλφαβ.σειρά) : Γιώργος Γεροντιδάκης, Εύη Δαέλη, Άρης Πλασκασοβίτης, Δήμητρα Στογιάννη. Σε ρόλο έκπληξη: ο Σωκράτης Πατσίκας

Κείμενο/Σκηνοθεσία: Βάσια Αργέντη
Μουσική: Ανδρέας Καρανίκας
Βοηθός σκηνοθέτη: Γιάννης Χαντέλης
Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου
Χορογραφίες: Άννα Αθανασιάδη
3d mapping: Ευάγγελος Τσαρούμης
Σχεδιασμός φωτισμού: Μανώλης Μπράτσης
Γραφιστική επιμέλεια-σχεδιασμός: Χριστόφορος Χαραλαμπόπουλος & Παυλίνα Χ.

* Διάρκεια: 100' με το διάλειμμα
* Προπώληση εισιτηρίων εδώ.


 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.