Ο Στάθης Δρογώσης και ο Απόστολος Ρίζος | «Στο Ύψος των Περιστάσεων»

Ο Στάθης Δρογώσης και ο Απόστολος Ρίζος | «Στο Ύψος των Περιστάσεων»

Γεννημένοι την ίδια χρονιά, ο Στάθης και ο Απόστολος, τσακώνονται χρόνια τώρα για το ποιος είναι πιο ψηλός από τον άλλον. Φέτος, έφτασε η στιγμή να βρεθούν για πρώτη φορά επί σκηνής και να σταθούν μαζί «στο ύψος των περιστάσεων».

Με τραγούδια αγαπημένα  από την πολύχρονη δισκογραφία τους μέχρι τα καινούργια από τους δίσκους που ετοιμάζουν, ανήσυχοι και κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι στα σημάδια των καιρών, μας καλούν να υψωθούμε μαζί τους τραγουδώντας, πάνω από την πόλη.

Τις Δευτέρες 20 Νοεμβρίου και 4 Δεκεμβρίου ο Στάθης Δρογώσης και ο Απόστολος Ρίζος έρχονται στο Σταυρό του Νότου για δύο εμφανίσεις...υψηλών προδιαγραφών! 

Μαζί τους η ανερχόμενη συνθέτρια και τραγουδοποιός Ελεονόρα Μανόνα με το βιολί και τα τραγούδια της, καθώς και μια ομάδα εκπληκτικών μουσικών. 

Παίζουν:
Άρης Ζέρβας (Τσέλο,fx)
Λένα Χατζηγρηγορίου (βιολί, φλογέρες)
Nick Mojo (drums)
Ηχοληψία: Σωτήρης Παπάκος
Φώτα: Γιάννης Μπράτσης 
Προβολές: Τάμμυ Τσέκου
Επιμέλεια προγράμματος: Χρήστος Παπαμιχάλης

Εβίτα Σκουρλέτη-Φωτογραφίες

Half Moon Productions / Μαίρη Καραμήτσου-οργάνωση παραγωγής

CReatures: Artwork

**Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος

***Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.