Ο Σωκράτης Μάλαμας στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου

Ο Σωκράτης Μάλαμας στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου

Ο Σωκράτης επιστρέφει από Δευτέρα 22 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.

Μαζί με την Ιουλία Καραπατάκη  και τη μπάντα του θα μας περιμένει στην αγαπημένη σκηνή του Νέου Κόσμου για να ξεκινάει η εβδομάδα, και αυτή τη χρονιά, με τα τραγούδια του. Με ένα πρόγραμμα που θα έχει όλα όσα αγαπάμε από τον Σωκράτη αλλά και επιλογές από όσα αγαπάει κι εκείνος από την ελληνική δισκογραφία και δεν έχει σταματήσει να τραγουδάει όλα αυτά τα χρόνια.

Με το Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, τον Κυριάκο Ταπάκη στο λάουτο και στο μπουζούκι, τον Κλέωνα Αντωνίου  στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Καλογιάννη Βεράνη στο βιολί και στην τρομπέτα, το Νίκο Μαγνήσαλη στα τύμπανα και τον Γιάννη Μάλαμα στα κρουστά.

Επιστροφή για όλους λοιπόν στις αρχές του 2024 και...από Δευτέρα σε Δευτέρα μαζί με τον Σωκράτη Μάλαμα το βράδυ, στις 21:30 ακριβώς.

Μουσικοί:
Καλογιάννης Βεράνης: Βιολί, τρομπέτα, φωνή
Γιάννης Παπατριανταφύλλου: Κοντραμπάσο
Κυριάκος Ταπάκης: Λαούτο, μπουζούκι
Κλέων Αντωνίου: Ηλεκτρική κιθάρα
Νίκος Μαγνήσαλης: Τύμπανα
Γιάννης Μάλαμας: Κρουστά, φωνή

Ηχοληψία: Παναγιώτης Ηλιόπουλος-Τίτος Καργιωτάκης
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Υπεύθυνος Σκηνής: Δημήτρης Κατέβας
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.