Ο Σκεπαστής του Φεγγαριού

Ο Σκεπαστής του Φεγγαριού

«Ο Σκεπαστής του Φεγγαριού», είναι μία παράσταση εμπνευσμένη από το βιβλίο του Eric Puybaret «Ο Φεγγαροσκεπαστής».  Ο Σκεπαστής του Φεγγαριού είναι αυτός που έχει αφιερώσει τη ζωή του για ένα σκοπό. Να σκεπάζει το φεγγάρι και να χαρίζει τα μισοφέγγαρα στους ανθρώπους βοηθώντας τους να μετρούν το χρόνο αλλα και να ονειρεύονται. Τώρα κάποιος άλλος πρέπει να πάρει τη θέση του.

Με αφορμή αυτό το υπέροχο βιβλίο, στήθηκε και φέτος μετά την τεράστια απήχηση που είχε πριν την καραντίνα η θεατρική βιωματική παράστασή μας, διασκευάζοντας την ιστορία και δίνοντας της νέες προεκτάσεις.

Τα παιδιά βιώνοντας την ιστορία μέσα από το θεατρικό παιχνίδι γίνονται ηθοποιοί, αλληλεπιδρούν και βοηθούν στην εξέλιξη της ιστορίας βοηθώντας τον μικρό Τιμολέοντα να εκπληρώσει τον στόχο του.

Να φτάσει το φεγγάρι και να μη χαθούν ποτέ πια τα μισοφέγγαρα!

Συντελεστές: 

Διασκευή-σκηνοθεσία: Μαραγκουδάκη Δέσποινα 
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Βασίλης Χαλακατεβάκης 
Επιμέλεια μουσικής: Αναστασία & Μαρία Αλπαντάκη
Πρωτότυπη μουσική: Αναστασία & Μαρία Αλπαντάκη, Χρήστος Κουτσανδρέας, Μαρία Μπεθάνη 
Ενορχήστρωση: Κώστας Ξενόπουλος 
Κοστούμια: Ελευθερία Μπέμπελου
Τραγούδι: Μαρία Μπεθάνη

Για τηλεφωνικές κρατήσεις και πληροφορίες παραστάσεων: 210 6460748

Για ομαδικές παραστάσεις στο χώρο μας ή η στο χώρο των σχολείων επικοινωνία στα τηλέφωνα: 210 2922057-6932733587

Παραγωγή: Χρόνος Δράσεις Πολιτισμού
https://www.xronos-draseis.com

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.