Ο Σέρλοκ Χολμς και το αίνιγμα του Λούνα Παρκ

Ο Σέρλοκ Χολμς και το αίνιγμα του Λούνα Παρκ

Με μία νέα μουσική και συναρπαστική παιδική παράσταση, με ήρωα τον πανέξυπνο ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς, επιστρέφει η παιδική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου.

«Το πιο συναρπαστικό, το πιο εκθαμβωτικό, το πιο δημοφιλές λούνα παρκ του Λονδίνου αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα...» Ήταν το συμπέρασμα από το γράμμα που έλαβε ο Σέρλοκ Χολμς φανερά προβληματισμένος και ανήσυχος...Ο λόγος ύπαρξης του συγκεκριμένου λούνα παρκ ήταν η χαρά, η ευτυχία των παιδιών, εξάλλου έτσι λεγόταν, «Ευτυχία»...

Όμως πριν από λίγοα καιρό κάτι συνέβη και κανείς πια δεν φαίνεται χαρούμενος, ούτε καν τα ελάχιστα παιδιά που το επισκέπτονται...Κάποιος ξαφνικά αποκτά εξουσία και καταστρώνει σχέδια...Η αλλόκοτη συμπεριφορά των εργαζομένων, η μυστηριώδης εξαφάνιση του κυρίου Σοφού αλλά και μια αινιγματική φωνή, κινητοποιούν τον Σέρλοκ αναπάντεχα μα πάντα δραστικά και αποτελεσματικά. 

Με φόντο το Λονδίνο και γνώμονα τη συνεργασία, την αγάπη και το φως, ο σπουδαίος αυτός ερμηνευτής μαζί με τον πιστό του φίλο Γουάτσον και την Μις Χάντσον, θα αναλάβουν την πιο δύσκολη αποστολή όλων των εποχών.
Η αποστολή τους δεν είναι η κλοπή ενός πολύτιμου λίθου, δεν είναι η εξιχνίαση ενός εγκλήματος, είναι κάτι πιο ουσιώδες, κάτι πιο θεμελιώδες, είναι η αγάπη, η ευτυχία, το χαμόγελο και η αισιοδοξία που ξεκινά από τα παιδιά και γοργά μεταδίδεται στους μεγάλους. 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο-σκηνοθεσία: Αγνή Χιώτη
Πρωτότυπη μουσική: Ησαΐας Ματιάμπα 
Σκηνικά-Κοστούμια: Μαρία Φιλίππου
Κινησιολογία-Χορογραφία: Χριστίνα Φωτεινάκη
Σχεδιασμός Φωτισμών: Χάρης Χιώτης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Σταμάτης Μπάκνης 
Βοηθός Σκηνογράφου-Ενδυματολόγου: Ελένη Ζαφειροπούλου 
Βοηθός Χορογράφου: Δέσποινα Τριάντου
Γραφιστικά: Ιάσονας Καστόρης 
Σχεδιασμός Ήχου: Γιώργος Κολεβέντης
Υπεύθυνος Φωτισμών: Αργύρης Καλοπήτας 
Εκτέλεση Παραγωγής: Αρθούρος Ντόι
Βοηθός Οργάνωσης: Ελένη Δούκα 
Συντονισμός Γραφείου Καρατήσεων & Προώθησης: Πόπη Τζινευράκη
Διεύθυνση-Οργάνωση Παραγωγής: Φιλιώ Ανδριόλα 

ΠΑΙΖΟΥΝ (αλφαβητικά)
Ιωάννα Αγγελίδη, Μυρτώ Αυγερινού, Καίτη Ιωαννίδου, Ιάσονας Καστόρης, Αντώνης Κυριακάκης, Ιωάννα Μονέδα, Σταμάτης Μπακνής, Σοφία Παπουλάκου, Απόστολος Τζίκας

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.