Ο Ρωμαίος επιστρέφει για 6 τελευταίες παραστάσεις !

Ο Ρωμαίος επιστρέφει για 6 τελευταίες παραστάσεις !

Να μένεις σε μια ποντικότρυπα δίπλα στη σκηνή του θεάτρου και να μην έχεις δει ποτέ σου παράσταση. Γίνεται; Ο Ρωμαίος δεν αντέχει άλλο! Κι ας λένε οι γονείς του ότι είναι μικρός ακόμα. Έτσι, όταν όλοι κοιμούνται, θα ξεκινήσει την εξερεύνηση. Με οδηγό τους ανθρώπους πίσω από τη σκηνή, θα δει και θα μάθει πολλά για τον μαγικό κόσμο του θεάτρου. Ο μικρός Ρωμαίος θα είναι έτοιμος για να ζήσει μια συναρπαστική περιπέτεια: θα καταφέρει να σώσει την αγαπημένη Ιουλία από μια συμμορία αρουραίων που μασουλάνε τα κοστούμια στα υπόγεια του θεάτρου.

Ο Διευθυντής σκηνής, το Τρίτο Κουδούνι, το Φως, ο Σκηνοθέτης, τα Σκηνικά, τα Κοστούμια, γίνονται οι οδηγοί του μικρού Ρωμαίου που ανακαλύπτει για πρώτη φορά τον μαγικό κόσμο του θεάτρου. Μαζί με τα παιδιά, ο Ρωμαίος θα μάθει απίθανες λεπτομέρειες για το θέατρο, τους ανθρώπους πίσω από τα φώτα και τη σκηνή για το πώς γίνεται μια παράσταση. Με χειροποίητες κούκλες φτιαγμένες από χαρτοπολτό και ύφασμα, κούκλες μαρότ, άμεσης κίνησης, ανθρωπίνων διαστάσεων, μάπετ η Μαρία και η Σπυριδούλα Παπαγεωργίου ζωντανεύουν μια αστεία και τρυφερή ιστορία που μας μιλάει για για την αξία της φιλίας, τη χαρά της συνεργασίας κια την αγάπη για το δίκιο. 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.