Ο πειρατής Μπου!

Ο πειρατής Μπου!

Ένα παραμύθι που αγαπά την οικολογία και συμβάλει στη συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών. Ένας μικρός πειρατής θα καταφέρει να μας κάνει να ξεπεράσουμε τον φόβο και να σώσουμε τα πλάσματα της θάλασσας που χρειάζονται τη βοήθεια μας! Μια παράσταση-παιχνίδι γεμάτη μουσική και τραγούδι.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ένας πειρατής διαφορετικός από τους άλλους, κάπως...φοβιτσιάρης! Ξεκινάει ένα ταξίδι γεμάτο μουσική και περιπέτεια για να βρει έναν καλά κρυμμένο θησαυρό!
Το σεντούκι με το θάρρος!!! 
Με συμμετοχή των παιδιών, επαφή με μουσικά όργανα και ζωντανή  μουσική μια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις και γνωριμίας με τον βυθό της θάλασσας. Μαθαίνουμε τα συναισθήματα, και γνωρίζουμε τα πλάσματα που ζουν στον βυθό της θάλασσας.

Το μήνυμα μας:
Τελικά, κύριε Μπου, δεν πρέπει να φοβάσαι γιατί είσαι πιο δυνατός απ' όσο νομίζεις και η αλήθεια είναι πως τα πλάσματα της θάλασσας σε χρειάζονται!
Η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος είναι ένα θέμα όλων μας, τα παιδιά μέσα από την περιπέτεια του Πειρατή Μπου θα ανακαλύψουν πώς μπορούν να βοηθήσουν τα θαλάσσια πλάσματα να επιβιώσουν.

Συντελεστές:
Επιστημονική σύμβουλος: Στεφανία Πολλάκη Περιβαλλοντολόγος απόφοιτη του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Κείμενο-σκηνοθεσία: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Μουσική: Άννα Σεβαστή Τζίμα, Σκούρτης Δημήτρης 
Παίζουν: Αλίκη Ζωγράφου, Ανδρέας Παπακωνσταντίνου, Ιωάννα Φρουδαράκη

Πραγματοποιούνται οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία:
Υπεύθυνη σχολικών παραστάσεων: Βλασία Βερβέρη 6944659865

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.