Ο Παύλος Παυλίδης στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Ο Παύλος Παυλίδης στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Ο Παύλος Παυλίδης δίνει ξανά ραντεβού με το συναυλιακό κοινό στην Αθήνα και ανεβαίνει στο τέλος του καλοκαιριού, στις 23 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου του δίσκου "Μπρανκαλεόνε" που αγαπήθηκε πολύ γρήγορα από το κοινό και τις δύο εξαιρετικές, sold out συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Παύλος επιστρέφε​ι​ στην πόλη. 

Για όσους δεν τον είδαν στο Floyd Live Venue, τον περασμένο Απρίλιο, αυτή είναι ευκαιρία να ζήσουν μια διαφορετική συναυλιακή εμπειρία αλλά και για όσους θέλουν να το ξαναζήσουν να βρεθούν και πάλι εκεί, στην κορυφή του Λυκαβηττού, κάτω  τον αττικό ουρανό. Η γιγαντοοθόνη και τα μαγικά visual artworks του Βασίλη Κεχαγιά αποτελούν μέρος της σκηνογραφίας και αυτού του live. Η εκρηκτικότητα συναντάει τον αισθησιασμό​ και έτσι οδηγούμαστε σε ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει φυσικά τραγούδια απ’ όλη τη μουσική πορεία του Παύλου Παυλίδη μαζί με όλα τα κομμάτια του νέου του άλμπουμ.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, ο Παύλος Παυλίδης live στο Θέατρο Λυκαβηττού. Μια συναυλία που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Παίζουν οι μουσικοί:

Αλέκος Γεωργουλόπουλος - κιθάρα, synthesizers, φωνητικά
Αλέξης Σταυρόπουλος - τύμπανα, sample pads
Θανάσης Τζίνγκοβιτς - μπάσο, κιθάρα, φωνητικά
Aki Rei - πλήκτρα, κιθάρα, φωνητικά

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.