Ο Monsieur Minimal στην ταράτσα του Gazarte

Ο Monsieur Minimal στην ταράτσα του Gazarte

Ο Monsieur​ Minimal στο Roof Stage του Gazarte για ένα ακόμα απελευθερωτικό Easteria Live Band show, παρέα με το νέα του singles "Desert in your eyes" και"Παιδιά Ανέμελα" που κυκλοφορούν από την Mo.Mi.Records.

Με έξι προσωπικά άλμπουμ, πολυάριθμες επιτυχίες και την vintage dream-pop πάντα να βρίσκεται στο κέντρο του κάδρου τα τελευταία χρόνια, ο μονίμως επίκαιρος Monsieur Minimal είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που έχει καταφέρει σε κάθε του νέο δίσκο να αφουγκράζεται τις τάσεις της εποχής χωρίς να φοβάται να πειραματιστεί σε νέα μονοπάτια... και με κάποιο μαγικό τρόπο να το κάνει πάντα με επιτυχία!

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, ο Monsieur Minimal θα μας ταξιδέψει στο μουσικό του κόσμο, έναν κόσμο γεμάτο με όλες τις αγαπημένες "Easterikes" επιτυχίες του.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.