Ο Μιχάλης Συριόπουλος στα deTalks του deBόp.gr

Ο Μιχάλης Συριόπουλος στα deTalks του deBόp.gr

Τα deTalks του deBόp.gr συνεχίζουν αυτή την Τετάρτη 20 Μαΐου, live από το instagram του deBop.gr με καλεσμένο τον αγαπημένο ηθοποιό Μιχάλη Συριόπουλο.

Ο Μιχάλης Συριόπουλος ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για να μείνει!
Αθόρυβα, με πολλή δουλειά, σπουδαίες ερμηνείες και ήθος κέρδισε το Σταυρό του Δημήτρη Χορν και τον σεβασμό κοινού και κριτικών, που πάντοτε αναμένει με χαρά και ανυπομονησία τις νέες του δουλειές.

Ραντεβού μαζί του λοιπόν, στις 18:00 το απόγευμα αυτής της Τετάρτης από το instagram του deBop (https://www.instagram.com/debop.gr/).

---

Για τα deTalks:

Ένα μισάωρο, άντε μια ώρα με τους αγαπημένους μας.
Οι άνθρωποι είναι εδώ ο ένας για τον άλλο ανεξαρτήτως συνθηκών.
Κι έτσι, στο deBόp, κι ένω έχουμε περιορίσει τις επαφές μας με τους «δικούς» μας ανθρώπους σύμφωνα με τις παγκόσμιες οδηγίες, εγκαινιάζουμε έναν νέο τρόπο συνάντησης μαζί τους.
Κάθε Τετάρτη, λοιπόν, ημέρα που παραδοσιακά ξεκινά για εμάς η πολιτιστική εβδομάδα, σας παρουσιάζουμε τα deTalks. Έναν κύκλο συζητήσεων, με αρκετό χιούμορ και αισιοδοξία, για όλα όσα συμβαίνουν και κυρίως όλα όσα περιμένουμε.

Το ραντεβού δίνεται στο instagram page μας (https://www.instagram.com/debop.gr/) στις 6 το απόγευμα.

Καλεσμένοι μας, άνθρωποι που βλέπουμε στο θέατρο, στις μουσικές σκηνές, άνθρωποι που διαβάζουμε τα βιβλία τους κι άλλοι που κρύβονται πίσω από όλα αυτά, υπεύθυνοι πολιτιστικών παραγωγών και άλλων τομέων.

Στόχος μας, να μεταδοθεί το μήνυμα πως τα πάντα, πάντα προχωρούν και πως είμαστε εδώ, παρέα να τα ζήσουμε.

Όχι άλλη μια συζήτηση για το τι κάνουμε στην καραντίνα, λοιπόν.
Τα deTalks είναι διαδραστικές κουβέντες για όλα όσα ονειρευόμαστε – για τον πολιτισμό που επιβιώνει και μας δίνει ανάσες!

---

Τη σκυτάλη θα πάρουν τον επόμενο καιρό, ο συγγραφέας Μάκης Τσίτας κι η τραγουδοποιός Nalyssa Green και η λίστα των καλεσμένων αναμένεται μακριά και γεμάτη ενδιαφέρον!

Οικοδέσποινες των deTalks θα είναι οι Όλγα Μπιάγκη και Μαντώ Χαντζή από το deBόp, ενώ την επιμέλειά τους έχει αναλάβει η Έφη Χρυσού.

Υ.Γ. Αν θέλετε να μας προτείνετε ανθρώπους που σας έχουν λείψει και θέλετε να φιλοξενήσουμε, στείλτε μας email στο info@debop.gr με τίτλο «deTalks».

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.