Ο_Μισ@νθρωπος | από την ομάδα 4Frontal

Ο_Μισ@νθρωπος | από την ομάδα 4Frontal

Οι 4Frontal, γνωστοί για το χιούμορ, τα ιδιαίτερα έργα που επιλέγουν να μεταφέρουν στη σκηνή, την αστείρευτη ενέργεια και το ταλέντο τους, αυτή τη φορά προχωρούν τη θεατρική σύμβαση ένα βήμα παραπέρα. Διασκευάζουν το κλασικό έργο του Μολιέρου, το φέρνουν «ολοζώντανο» και σπαρταριστό μπροστά στο κοινό, το οποίο είναι συνδεδεμένο στα social media και συμμετέχει ενεργά στην παράσταση την ώρα που αυτή εξελίσσεται.

Ένας Μισάνθρωπος διαφορετικός, σύγχρονος, με πολύ χιούμορ αλλά και έναν Αλσέστ (Θανάσης Ζερίτης) που σπάει κόκκαλα. Όλοι οι ηθοποιοί δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, σαρώνουν τη σκηνή και όλο το θέατρο, αντιμετωπίζουν στα ίσια το κείμενο και το αναδεικνύουν με τις ερμηνευτικές τους ικανότητες. 

Μια παράσταση-πρόταση, από αυτές που μας αρέσουν ιδιαίτερα, που δε αφήνει το μυαλό σε ηρεμία. Σε ταρακουνάει και την παίρνεις μαζί σου για μέρες μετά!

Η παράσταση θα ξεκινήσει στα επόμενα λεπτά. Παρακαλούμε πολύ να αφήσετε τα κινητά σας ανοιχτά, να κάνετε check-in, follow, like ή dislike στα προφίλ μας, να (μας) ταγκάρετε.
Μην ξεχνάτε, το hashtag  της παράστασής μας είναι: #o_misanthropos
Αν σας έρθει αίτημα φιλίας από τον Αλσέστ, μην εκπλαγείτε. Δεχτείτε το. Δεν είναι ιός.

Οι φωτογραφίες επιβάλλονται –με ή χωρίς φλας- αρκεί να μην ενοχλούν τον διπλανό ή τον πισινό σας. Είστε θεατής με social media; Ο_Μισ@νθρωπος είναι εδώ για εσάς!

*** Στο πλαίσιο της παράστασης, θα διεξαχθεί εκπαιδευτικό  πρόγραμμα το οποίο θα πραγματεύεται την ορθή και ασφαλή  χρήση  των  μέσων  κοινωνικής  δικτύωσης  στα νεανικά κοινά, ενώ θα πραγματοποιηθεί  ημερίδα με θέμα τις νέες  τεχνολογίες  ως  μέσο  ανάπτυξης κοινού  στο  θέατρο.

Ταυτότητα παράστασης:

Μετάφραση: Νίκος Ζιώγας
Σκηνοθεσία – Μουσική : Σταύρος Γιαννουλάδης
Σκηνικά - Κοστούμια: Νίκη Ψυχογιού
Επιμέλεια κίνησης: Πατρίσια Απέργη
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος
Επιμέλεια μακιγιάζ/κομμώσεις: Ρούλα Λιανού
Φωτογραφίες: Σταύρος Χαμπάκης
Βοηθός  Σκηνοθέτη:Ελένη Τσιμπρικίδου
Γραφίστας: Αριστείδης Παναγόπουλος A.D.Visions
Ερμηνεύουν: Θανάσης Ζερίτης (Αλσέστ), Ελένη Κουτσιούμπα (Σελιμέν), Χάρης Κρεμμύδας (Ορόντ), Γιώργος Κισσανδράκης (Φιλέντ), Αμαλία Νίνου (Αρσινοέ), Κωνσταντίνος Πλεμμένος (Ακάστ), Αριστέα Σταφυλαράκη (Ελιάντ), Πάνος Τοψίδης (Κλιτάντρ).