Ο Μίνως Μάτσας ξανά στο GAZARTE

Ο Μίνως Μάτσας ξανά στο GAZARTE

Μετά τη πολύ μεγάλη πρόσφατη επιτυχία της συναυλίας του συνθέτη στο Ηρώδειο και των περσινών sold out εμφανίσεων του στο GAZARTE, ο Μίνως Μάτσας θα βρίσκεται για τέσσερις παραστάσεις στο GAZARTE MAIN STAGE από τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.

Θα ακούσουμε τραγούδια από την επιτυχημένη πορεία του συνθέτη στο σινεμά, την τηλεόραση και το θέατρο, ξεκινώντας από τη πιο πρόσφατη επιτυχία του “ΙΣΤΟΡΙΑ” που ακούγεται στη σειρά ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ μέχρι τα κλασσικά και πολυαγαπημένα «ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ», «ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ», “ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ», ¨ΩΣ ΚΙ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ», «ΕΥΤΥΧΙΑ» κ.α. καθώς και τραγούδια άλλων συνθετών, ενορχηστρωμένα με τον χαρακτηριστικό και μοναδικό τρόπο του συνθέτη!

Τραγουδούν ο Κώστας Τριανταφυλλίδης  και η Μυρτώ Βασιλείου.

Συμμετέχουν οι εξαιρετικοί σολίστ: Τάκης  Βασιλείου: Κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Νίκος Μέρμηγκας: Μπουζούκι, Jim Staridas: Τρομπόνι,  Ντίνος Χατζηιορδάνου: Ακορντεόν, Γιώργος Χατζόπουλος: Κιθάρα και ο συνθέτης στο πιάνο.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.