Ο Μικρός Πρίγκιπας | Τελευταίες παραστάσεις!

Ο Μικρός Πρίγκιπας | Τελευταίες παραστάσεις!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά, την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια...

Μετά «το Αστερόπαιδο» του Όσκαρ Ουάιλντ, ένα ακόμη παιδί των αστεριών εμπνέει τον θίασο «Λώτινος Ήλιος» και τη σκηνοθέτιδα Άννα Παπαμάρκου. «Ο Μικρός Πρίγκιπας» ένα από τα σπουδαιότερα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, θα κάνει το μεγάλο του ταξίδι από πλανήτη σε πλανήτη και θα προσγειωθεί στη σκηνή του AlteraPars, για να παίξει και να τραγουδήσει παρέα με την αλεπού του: «μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά, την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια»

Ο Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ έγραψε το βιβλίο με στόχο να μιλήσει για το υπέροχο παιδί που κάποτε ήμασταν και που κρύβεται λησμονημένο μέσα μας. Το παραμύθι του είναι ένα φιλοσοφικό, συμβολικό και αλληγορικό ταξίδι υπενθύμισης του ίδιου μας του εαυτού. Μιλάει για εκείνες τις ρομαντικές αρετές που κάνουν τη ζωή όμορφη στην απλότητά της.

Όπως δηλώνει η σκηνοθέτις, σε αυτή τη θεατρική διασκευή οι θεατές παρακολουθούν την περιπέτεια του Μικρού Πρίγκιπα εστιάζοντας στη δράση. Η ιστορία ξεδιπλώνεται, συνδυασμένη με διάφορα είδη παραστατικών τεχνών, ενώ η videoart έχει δυναμική παρουσία καθώς τις κατάλληλες στιγμές, αποκαλύπτει στους θεατές τις αισθητικές εμπειρίες του Μικρού Πρίγκιπα.

Συντελεστές
Πρωτότυπο κείμενο: Αντουάν Ντε Σαιντ-Εξυπερύ
Διασκευή-Σκηνοθεσία: Άννα Παπαμάρκου
Σκηνογραφία/Ενδυματολογία: Απολλωνία Θεοχάρις
Κοστούμια: Ντομινίκ Ντελκός
Μουσική Επιμέλεια: Αθανάσιος Ψέλτουρας
Χορογραφίες:    Αναστασία Ρομανώφ  
Φωτισμοί- VideoArt: Λεωνίδας Ψέλτουρας
Φωτογραφία: Studio Κορέσης
Παίζουν: Αελλώ Βαρδοπούλου-Γαλάνη, Χαρά Αδαμίδου, Μάριος Σακκάς
Παραγωγή: Λώτινος Ήλιος

Τέσσερις ευκαιρίες απομένουν ακόμα για μικρούς και μεγάλους για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη ιστορία σε μία παράσταση που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις:

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 12:00
Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 12:00
Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 12:00
Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 12:00


* Διάρκεια παράστασης: 75΄  
* Πληροφορίες-κρατήσεις: Τηλ.: 211.411.08.99

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.