Ο ΜΙΚΡΟΣ AMADEUS - Το παιδί θαύμα

Ο ΜΙΚΡΟΣ AMADEUS - Το παιδί θαύμα

Tο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας, παρουσιάζει ένα έργο ύμνο στον Αμαντέους Μότσαρτ. Με φόντο τον γαλάζιο Δούναβη και τα παλάτια της Βιέννης τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν καινούργια μέρη και να μεταφερθούν σε μια άλλη, ατμοσφαιρική εποχή. Εκεί όπου οι σχέσεις, τα παιχνίδια και ο ελεύθερος χρόνος έχουν μια άλλη πιο ανθρώπινη και τρυφερή υπόσταση.

Οι μικροί και οι μεγάλοι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ταξίδι της ζωής του κορυφαίου μουσικού σε μια παράσταση η οποία έχει στόχο -όπως σημειώνει η σκηνοθέτις Ρέινα Εσκενάζυ- να φέρει τα παιδιά σε επαφή με τα πρώτα ακούσματα κλασσικής μουσικής και να τα συνδυάσουν με την παιδική ξενοιασιά. Μέσα από την παράσταση, θα συνειδητοποιήσουν ότι μπορεί να συνυπάρξει ο παιδικός αυθορμητισμός και η ανάγκη του παιδιού για παιχνίδι με την οργάνωση, την μελέτη και τελικά την επιτυχία του στόχου. Θα νοιώσουν την ικανοποίηση που μπορεί να προσφέρει στο παιδί η δημιουργία.

Σκηνοθεσία: Ρέινα Εσκενάζυ
Ιστορική μελέτη, κείμενο & μουσική: Θωμάς Καραχάλιος
Χορογραφία: Μόνικα Κολοκοτρώνη
Χορογραφία κινησιολογία για μπαλαρίνες: Δημήτρης Μαργαρίτης
Κοστούμια σκηνικά: Στέλιος Κουτρούλης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ανδρομάχη Παπαδοπούλου
Κατασκευές: Τόλιας Τούντας
Παίζουν: Αντώνης Λουδάρος, Δημήτρης Ραφαήλος, Λία Τσάνα, Ελίνα Γιαννάκη, Μάνος Παπαδάς, Ελευθερία Παρασκευά, Κατερίνα Αντζουλάτου, Βαρβάρα Καρά
Μπαλαρίνες: Άννα Μεγαλοϊκονόμου, Έφη Μπάστα


* Διάρκεια: 90' χωρίς διάλειμμα
* Πληροφορίες: www.sofikoukouvagia.com, 210 9213310

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.