Ο Μεγάλος Τίνι | The Weakest Man in Babylon

Ο Μεγάλος Τίνι | The Weakest Man in Babylon

Ο Μεγάλος Τίνι και η θρυλική Φοίβη έρχονται στην Αθήνα!

Για μια μέρα και μόνο στην πόλη μας! Στο κέντρο της Αθηναικής πρωτεύουσας έρχεται το μοναδικό, ανεπανάληπτο θέαμα του Μεγάλου Τίνι.

Ο Γενναίος Τίνι μετά τις φοβερές περιπέτειές του σε όλο τον κόσμο στον δυσκολότερο αγώνα της καριέρας του στην Stoa 42.

Από τα δάση του Αμαζονίου και τα βάθη της Αφρικής ο Φοβερός Τίνι στο κέντρο της Αθήνας σε  έναν μοναδικό αγώνα ζωής σπάει τα δεσμά του.

Ο Μεγάλος Τίνι με ασύληπτη δύναμη και με την βοήθεια της θρυλικής Φοίβη θα προσπαθήσει να σπάσει την χοντρή αλυσίδα που τον έδεσαν 200 χρόνια πριν.

Κυνηγημένος αλλά ποτέ νικημένος, αλυσοδεμένος αλλά πάντα ελεύθερος ο Μεγάλος Τίνι  στις 21 Σεπτεμβρίου στην Stoa 42 στην Αθήνα σπάει τις αλυσίδες του.

Μην χάσετε την ευκαιρία, μετά τον Κουταλιανό και τον Τζίμη τον τίγρη, ο θρύλος, ο Μεγάλος Τίνι μαζί μας μόνο για μιά μέρα στους δρόμους της Αθήνας.

Δυό αιώνες αγωνίζεται και θα αγωνισθεί για μια ακόμη φορά στις 21 Σεπτεμβρίου στην Stoa 4.  Θα τα καταφέρει;

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.