Ο Μασσαλός «μαέστρο» Hugo Kant στην Αθήνα!

Ο Μασσαλός «μαέστρο» Hugo Kant στην Αθήνα!

Το Σάββατο 18 Μαρτίου, ο Μασσαλός "Μαέστρο" της διεθνούς Trip Hop/ Downtempo σκηνής, το μουσικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα Hugo Kant, επιστρέφει στην Αθήνα για ένα εκρηκτικό live set στο Arch!

Ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς της Ευρωπαϊκής Trip Hop κουλτούρας και ιδιαίτερα αγαπητός από το Ελληνικό κοινό έρχεται για να μας ταξιδέψει σ’ ένα πανηγυρικό και ιδιαίτερα δημιουργικό κόσμο με τη συμβολή της trip hop και jazz μουσικής.

Ο ταλαντούχος μαέστρος θα προσγειωθεί στη πρωτεύουσα με φρέσκο υλικό αλλά και πολλές από τις παλιότερες επιτυχίες του για ένα μοναδικό και ξεσηκωτικό live. Θα μας παρασύρει στον υπέροχο ρυθμό του με Instrumental solos, ξεχωριστές μελωδίες αλλά και ισχυρούς ρυθμούς και ποικίλες ενορχηστρώσεις που αποτελούν τα συστατικά του μουσικού του κόσμου.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.