Ο Μάριος Μάζαρης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο «Καλώς ήρθες στον κόσμο που μπορείς»

Ο Μάριος Μάζαρης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο «Καλώς ήρθες στον κόσμο που μπορείς»


Τα PUBLIC και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μάριου Μάζαρη ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ 50 + 2 δραστηριότητες για την ψυχική ενδυνάμωση του παιδιού 

Ο Μάριος Μάζαρης σας περιμένει σε μια συζήτηση προτάσεων και δράσεων για την ψυχική ενδυνάμωση του παιδιού και τη σύνδεσή του με τους συνομηλίκούς του, αλλά και την οικογένεια, σε μια προσπάθεια ανακάλυψης της καλύτερης εκδοχής του εαυτού του.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

52 δραστηριότητες, μία για κάθε εβδομάδα του έτους, για γονείς, εκπαιδευτικούς, παιδαγωγούς που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση κάθε παιδιού και θα τονώσει τους δεσμούς της τάξης και της οικογένειας! Οι δραστηριότητες είναι χωρισμένες σε 10 μέρη:
Γνωριμία-Έλα να σε μάθω! Κύκλος-Όλα είναι κύκλος! Θετική εστίαση-Δες το φωτεινά! Αυτοπεποίθηση-Μου αρέσω τελικά! Συναισθήματα-Νιώθεις ό,τι νιώθω; Μοναδικότητα-Όλοι είμαστε από ένας Αποδοχή-Μείνε όπως είσαι! Ενδυνάμωση- Αδιάβροχος εαυτός Στήριξη-Βοήθεια για όλους Ενσυναίσθηση-Φόρα τα παπούτσια μου!
Κυκλοφορεί στις 9 Μαρτίου 2023.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΜΑΖΑΡΗ

Ο Μάριος Μάζαρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Αν και μικρός ήθελε να γίνει αστροναύτης, έγινε δάσκαλος και από το 2006 δουλεύει σε δημοτικά σχολεία. Όνειρό του είναι να γίνει ο δάσκαλος που δεν είχε ποτέ. Έχει ασχολήθει με το ραδιόφωνο, με παιδικά θεατρικά και μαθητικές ταινίες μικρού μήκους. Τα τελευταία χρόνια μοιράζεται τις ιδέες του ως Schoolmarius με χιλιάδες συνοδοιπόρους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η ομιλία του στο TEDx Agrinio τον Οκτώβριο του 2022 (Τα όρια είναι αγκαλιές) έχει ήδη χιλιάδες προβολές στο YouTube. Το Καλώς ήρθες στον κόσμο που μπορείς είναι το τρίτο του βιβλίο.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.