Ο Λάμπρος Φισφής επιστρέφει με το «ΑΥΤΑ ΞΑΝΑ ΕΙΝΑΙ»

Ο Λάμπρος Φισφής επιστρέφει με το «ΑΥΤΑ ΞΑΝΑ ΕΙΝΑΙ»

Μετά από το «ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ», τη μεγαλύτερη παράσταση stand up comedy με πάνω από 5.000 θεατές, ο Λάμπρος Φισφής επιστρέφει με το «ΑΥΤΑ ΞΑΝΑ ΕΙΝΑΙ» στις 22 Δεκεμβρίου στο Christmas Theater.

Είπε ότι θα είναι για μια και μοναδική παράσταση, αλλά προφανώς είπε ψέματα. Μετά από λαϊκή απαίτηση...του ιδίου και επιθυμία τουλάχιστον τριών ανθρώπων το «ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ» γίνεται «ΑΥΤΑ ΞΑΝΑ ΕΙΝΑΙ» και επιστρέφει για άλλη μια όντως τελευταία παράσταση αυτή τη φορά. Το βλέπετε τώρα ή δεν το βλέπετε ποτέ! Μην νομίζετε ότι θα ξαναπαίξει! Αυτά τα μάρκετινγκ τρικ πιάνουν μόνο μια φορά! Και όπως ξέρετε, όταν λέει κάτι ο Λάμπρος το τηρεί!

ΑΥΤΑ ΞΑΝΑ ΕΙΝΑΙ: Μιάμιση ώρα stand up comedy, όπου ο Λάμπρος αναλύει διεξοδικά τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας, βάζει στο μικροσκόπιο τις ζωές μας, αυτοσαρκάζει τις αδυναμίες του, παραπονιέται για σχεδόν τα πάντα, και μετά παραπονιέται και για τα υπόλοιπα.

Σ' αυτή την παράσταση δεν μένει όμως μόνο στην επιφάνεια, αλλά πιάνει και μεγάλα, σοβαρά ερωτήματα όπως...

Ποια είναι τα στάδια της κίνησης στην Αθήνα;
Βγάζουν νόημα οι οδηγίες των google maps;
Υπάρχουν τεχνικές για σεξ στο ντους;
Τι αποτέλεσμα έχει το bullying των παιδικών μας χρόνων;
Ποια είναι τα ανεξήγητα φαινόμενα των γυναικών;
Τι κουσούρια άφησε ο Covid;
Είναι ένα θαύμα ότι ζούμε σήμερα;
Ξέρεις ότι μεγάλωσες όταν σε ενδιαφέρουν τα ταπεράκια;
Πως επιβιώνεις τον εφιάλτη των σκυλιών σε φιλικά σπίτια;
Εστιατόρια ή Ταβέρνες;
Είναι τα χόρτα μιας μορφής θρησκεία;
Πόσο μίσος μπορεί να έχει κάποιος για την Πέπα το Γουρουνάκι;
Πως μεγαλώνεις δυο παιδιά χωρίς να το χάσεις;
Είναι γραφτό απλά να γίνουμε όλοι Ελληνίδες μάνες;

Απολαύστε ένα roller coaster κωμωδίας όπου ο Λάμπρος δίνει το νόημα που αρμόζει σ' όλες εκείνες τις κωμικές λεπτομέρειες που όλοι μας προσπερνάμε, αλλά στην τελική είναι το αλατοπίπερο της ζωής.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.