Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό Kουτί των Ήχων | Παράταση Παραστάσεων

Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό Kουτί των Ήχων | Παράταση Παραστάσεων

Η εμβληματική παράσταση της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ: «Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων», θα συνεχίζεται, κάθε Κυριακή στις 12.00, μέχρι την Κυριακή 9 Απριλίου (Κυριακή των Βαΐων), στο Θέατρο OLVIO.

Πρόκειται για την παράσταση φαινόμενο, που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού το 2012 και, από τότε, παίζεται αδιάκοπα, με συνεχή sold out, περιοδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και σε θέατρα του εξωτερικού (Στουτγάρδη, Βρυξέλλες, Χάγη κ.ά.), σημειώνοντας ρεκόρ παρουσιάσεων και αποσπώντας ενθουσιώδεις κριτικές!

Από τον περσινό Νοέμβρη επέστρεψε στην Αθήνα και φέτος, παίζεται για 2η συνεχόμενη χρονιά, στο Θέατρο OLVIO ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους θεατές.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Τι θα συμβεί όταν ο κύριος ΚΙΧ αποφασίσει να εγκαταλείψει την Πόλη της Φασαρίας και να κατευθυνθεί προς το Δάσος των ήχων ακολουθώντας την καρδιά του; Μια φυλακισμένη πριγκίπισσα, ένας τρομερός δράκος κι ένα μυστικό κουτί που πρέπει να γεμίσει με ξεχασμένους ήχους, τον ωθούν σε μια μαγική περιπέτεια!

Το κείμενο υπογράφουν οι πολυβραβευμένοι συγγραφείς και ιδρυτές της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη (Κρατικό Βραβείο, διεθνής διάκριση White Raven, Βραβείο Greek ΙΒΒΥ κ.α.) και βασικά του υλικά είναι το χιούμορ, η περιπέτεια και - φυσικά- οι ήχοι! Τη σκηνοθεσία επιμελείται ο πολυτάλαντος Γκάυ Στεφάνου («Απαγορεύεται η μουσική», «Σβήσε το φως», «Δυο ξεροκέφαλες κουτάλες», «Ένα ξωτικό στην πόρτα μου» κ.ά.).

Η ευρηματική και διαδραστική αυτή παράσταση συνδυάζει μοναδικά τη θεατρική αφήγηση, τη σωματική έκφραση και τους προηχογραφημένους ήχους, με  τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά καθ’ όλη τη διάρκεια, αναγνωρίζοντας ήχους, διακρίνοντας τα μουσικά ηχοχρώματα και βοηθώντας τον κύριο ΚΙΧ να μαγέψει τον φοβερό δράκο Μουσικόδοντα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Ερμηνεύουν: Χαρά Δημητριάδη, Μιχαήλ Μελίσσης
Κείμενο: Άγγελος Αγγέλου, Έμη Σίνη
Σκηνοθεσία: Γκάυ Στεφάνου
Φωτισμοί: Μιχάλης Κλουκίνας
Σκηνικά - Κοστούμια: ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ
Επιμέλεια Μουσικής - Ήχοι: Άγγελος Αγγέλου
Κινησιολογία - Βοηθ. Σκηνοθέτη: Άννα Τσάφα
Βοηθ. Οργάνωσης Παραγωγής: Κατερίνα Μουχταρίδη
Αφίσα: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
* Διάρκεια: 55' χωρίς διάλειμμα
* Για παιδιά από 3 έως 9 ετών
* Εισιτήρια εδώ και στο ταμείο του Θεάτρου OLVIO
* Τηλέφωνο θεάτρου: 210 3414118

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.