Ο Κύκλος Των / Γεια, Σ αγαπώ, Αντίο #2

Ο Κύκλος Των / Γεια, Σ αγαπώ, Αντίο #2

Νέοι ποιητές και συγγραφείς ή απλοί ερωτευμένοι με την ζωή, τον άνθρωπό τους ή τον σκύλο τους, ακόμη και με τον εαυτό τους τον ίδιο, θα παρουσιάσουν τα ερωτικά τους γραπτά, γεμάτα με αρώματα, φιλιά και υγρά. Ποιήματα, πεζά, ραβασάκια, χαρτάκια στο ψυγείο, γράμματα αυτοκτονίας από έρωτα και σχέδια δολοφονιών πάθους θα παρουσιαστούν στο Romantso την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στις 20.30.

Η δωδέκατη συνεύρεση του «Ο Κύκλος Των» αποτελεί ένα κάλεσμα για επικοινωνία με σκοπό την εξομολόγηση των κρυφών πόθων και των εντονότερων εκφάνσεων του κάθε βιώματος ή φαντασίας έρωτα. Όλοι με ένα κοινό, γνωριζόμαστε, αγαπάμε, χωρίζουμε, ζούμε και πεθαίνουμε ίδια. <<Γεια, σ’ αγαπώ, αντίο.>>.

Stage 1 (Overground / Love)
Λίλα Αθανασίου
Νικόλας Ανδρουλάκης
Όλγα Αντωνιάδου
Δήμητρα Γερογιάννη
Κατερίνα Γιαννούλη
Βίκυ Κουτουλέα
Κατερίνα Μαρδακιούπη
Μ έ γ α λ ο ς
Νικόλας Νιαμονητός
Ανδρέας Σπαβέρας
Στέφανος Τσιμπουρλάς-Κρητικίδης
Δάφνη Τσιόλκα
Yiakou
Δανάη Χρυσάφω
+-

Stage 2 (Underground / Sex)
Παναγιώτης Ι.Ε. Βασιλείου
Αλεξάνδρα Επίθετη
Ίρις Άννα Ζερβού
Νικόλας Κουτσοδόντης
Κώστας Moody
Θεοχάρης Παπαδόπουλος
Φαίη Ρέμπελου
Μαριλένα Roth
Ελένη Σουπίδου
Σμαράγδα Φουρίκη
Βούλα Χουρδάκη

Από την πρώτη βραδιά (six dogs) μέχρι και την τελευταία (Μπάγκειον), κάθε φορά μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια κάθε χώρος γεμίζει ασφυκτικά, κυρίως από νεανικό κοινό που έρχεται σε επαφή με νέα είδη γραφής και παρουσίασης αυτής, με κορύφωση την περσινή βραδιά στις 14 Φεβρουαρίου (Αγίου Βαλεντίνου) στο Ρομάντσο με θεματική τον έρωτα στην βραδιά ''Γεια, Α' αγαπώ, Αντίο'' όπου πάνω από 300 άτομα έκαναν το Ρομάντσο να πάλλεται. 

Φέτος αυτή η βραδιά θα επαναληφθεί.
Αυτή τη φορά σε συνδυασμό με την παρουσίαση της Δεύτερης ομαδικής συλλογής του project, με τουλάχιστον 25 συμμετοχές, 2 stages, projections και μουσικές επιλογές.

Το project Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ δημιουργήθηκε από νέους συγγραφείς, ποιητές, ηθοποιούς και σκηνοθέτες το 2016 στην Αθήνα, και από τότε διοργανώνει βραδιές αναγνώσεων, ποιητικές performances, αναλόγιες παρουσιάσεις και συνδυάζεται με εκθέσεις εικαστικών, σε πολλούς χώρους στην Αθήνα (Ρομάντσο, Κιούμπρικ, Studio 9, Μπάγκειον, Piree, Six dogs, Τρίπορτο, Φάμπρικα, Χυτήριο.) και όχι μόνο. 

Σκοπός του project είναι η παρουσίαση και η άμεση επικοινωνία νέων συγγραφέων και ποιητών με το ευρύ κοινό. Ο κύκλος είναι μεταβλητός, με καινούρια πρόσωπα κάθε φορά να ανανεώνουν τον πυρήνα του.