Ο Κινητήρας στο... ρελαντί | Σεζόν 2020-21

Ο Κινητήρας στο... ρελαντί | Σεζόν 2020-21

Στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται στην Αττική λόγω COVID-19, ματαιώνονται όλες οι παραστάσεις έως και 4/10.

Ο Κινητήρας, τη σεζόν 2020-21, με αναμμένη τη μηχανή παρακολουθεί τα νέα κοινωνικά (και όχι μόνο) δεδομένα και προχωρά βλέποντας και κάνοντας.

Την Τρίτη 22/9 ξεκινάμε στο Ανοικτό Θέατρο Κολωνού με μια... «ελεγεία για έναν παράλογο κόσμο» και τους Ιονέσκους Σχεδίασμα Β, της Βίκυς Αδάμου και της Life After Death με την υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ και του καλλιτεχνικού δικτύου ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ. Προπώληση εισιτηρίων: εδώ.

Επίσης, ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το residency Transition I Enter Communities of Body, αρχικά σχεδιασμένο για την Άνοιξη του 2020 στο πλαίσιο του In Progress Feedback Festival, το οποίο θα διεξαχθεί τελικά 16/11-19/12/2020 ανανεωμένο με δημιουργικές προτάσεις να απαντούν στις προκλήσεις που ζούμε παγκοσμίως.

Αναμένουμε οδηγίες από το Υπουργείο Πολιτισμού για την έναρξη ενός ακόμα residency, του Femininity in Transition, που θα υλοποιηθεί με αιγίδα και επιχορήγηση του Υπουργείου Πολιτισμού μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ.

Ανυπομονούμε για την Άνοιξη 2021 και το διετές πρόγραμμα ανταλλαγής νέων, Ragaire. Πρόκειται για ένα Erasmus+ πρόγραμμα του σταθερού συνεργάτη μας από την Ιρλανδία, Crooked House Theatre Company, στο οποίο θα συμμετέχουν νέοι από την Ιρλανδία, την Αγγλία, την Ισπανία, την Αυστρία και την Ελλάδα.

Αναφορικά με τα μαθήματα και τις συναντήσεις των ομάδων, με γνώμονα τον τρόπο που τόσα χρόνια δουλεύουμε στον Κινητήρα, ο οποίος βασίζεται στην ελευθερία της σωματικής έκφρασης, την σωματική εγγύτητα και τον αυθορμητισμό, αποφασίσαμε φέτος να μην τα υλοποιήσουμε. Ξεκινάμε μόνο τις συναντήσεις της ομάδας Κινητήρας Ω (Ώριμη ηλικία), διαδικτυακά, μιας ομάδας ζωτικής σημασίας για την ταυτότητα του Κινητήρα.

Αν ενδιαφέρεστε για χοροθέατρο ή/ και υποκριτική, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τη Βίκυ Αδάμου (χοροθέατρο) στο v.adamou@kinitiras.com και τον Δημήτρη Αγορά (υποκριτική) στο agorasdimitris2@gmail.com. Για παιδικά κι εφηβικά μαθήματα μπορείτε να απευθύνεστε στις δασκάλες μας, Ευγενία Σιγαλού (j.dance80@yahoo.gr) και Λία Χαμηλοθώρη (lia_h2000@hotmail.com).

Μείνετε συντονισμένοι στην παρέα μας μέσω της σελίδας μας, του facebook και του instagram, σίγουρα θα έχουμε απρόσμενες εκπλήξεις και έξτρα δράσεις την περίεργη αυτή χρονιά που ξεκινά...
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.