Ο Καραγκιόζης στο Φλοίσβο! | Θέατρο Σκιών Τάσου Κώνστα

Ο Καραγκιόζης στο Φλοίσβο! | Θέατρο Σκιών Τάσου Κώνστα

Καλοκαιριάζει και η Καραγκιοζοικογένεια πακετάρει για το... εξοχικό της! Το θερινό στέκι του Καραγκιόζη του Τάσου Κώνστα ανοίγει και φέτος τις πύλες του. Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, σε συνεργασία με τον καταξιωμένο καραγκιοζοπαίχτη, για όγδοη χρονιά, θα προσφέρουν γέλιο σε μικρούς και μεγάλους. Στο θερινό θεατράκι σκιών στο Πάρκο του Φλοίσβου, οι παραστάσεις ξεκινούν την Παρασκευή 31/5 και θα διαρκέσουν όλο το καλοκαίρι.

Ο Τάσος Κώνστας έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο ρεπερτόριο διασκευασμένων κωμωδιών του Ελληνικού θεάτρου σκιών. Κατορθώματα του Καραγκιόζη διανθισμένα με σάτιρα και εμπλουτισμένα με τον αυτοσχεδιασμό του αγαπημένου καραγκιοζοπαίχτη, εγγυώνται ένα δροσερό, χαρούμενο καλοκαίρι για όλη την οικογένεια.

* Παραστάσεις: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή | Ώρα έναρξης: 20.30. Διάρκεια: 50 ΄| Με νέο έργο κάθε βράδυ.
* Πληροφορίες: Τηλ  6937714733

 


 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.