Ο Josef Van Wissem έρχεται για δύο μυσταγωγικές συναυλίες σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα!

Ο Josef Van Wissem έρχεται για δύο μυσταγωγικές συναυλίες σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα!

Οι New York Times εχουν γράψει για αυτόν "...ένας εξίσου avant-garde συνθέτης και μπαρόκ λαουτίστας, εξ΄ορισμού συμφιλιωμένος με την καλλιτεχνική διχοτομία" περιγράφοντας ένα μικρό κομμάτι του φάσματος στο οποίο ο Josef Van Wissem δημιουργεί τα τελευταία 23 χρόνια.

Όντας ένα από τα ισχυρότερα ονόματα στην παγκόσμια πειραματική σκηνή και έχοντας ένα εντυπωσιακό παλμαρέ σημαντικών δίσκων με στολίδι του στέμματος το βραβείο του κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών για τη μουσική επένδυση της ταινίας "Only Lovers Left Alive", ο Ολλανδός μουσικός συνεχίζει να είναι δημιουργικός και σε επαφή με το πολυπληθές κοινό του. 

Με αφορμή το "The Night Dwells in the Day" album του που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο, βρίσκεται σε μια ακόμα ευρωπαική περιοδεία που τον φέρνει και στην Ελλάδα για δύο μοναδικές εμφανίσεις.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου στο Mylos Club της Θεσσαλονίκης και την Τρίτη 2 Απριλίου στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγ. Παύλου στην Αθήνα, θα ξεδιπλωθεί μια ατμοσφαιρική σύνδεση των πολυδιάστατων ηχοτοπίων της μουσικής του Josef Van Wissem σε δύο μυσταγωγικές συναυλίες.

Σημεία προπώλησης:
-more.com https://www.more.com/music/josef-van-wissem-live-in-greece/
-Καταστήματα Public (πανελλαδικά)
-Καταστήματα Nova (πανελλαδικά) 
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.