Ο José Carreras & ο Placido Domingo στο Καλλιμάρμαρο

Ο José Carreras & ο Placido Domingo στο Καλλιμάρμαρο

Με βαθιά συγκίνηση και αμέτρητο ενθουσιασμό ανακοινώνουμε την από κοινού εμφάνιση στην Αθήνα δύο από τους πλέον αγαπημένους ερμηνευτές κλασικής μουσικής σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πρόκειται για μία ιστορική συνάντηση των δύο θρύλων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής στην Αθήνα.

Ο τενόρος José Carreras και ο τενόρος και μαέστρος Placido Domingo θα χαρίσουν κάτι από τη λάμψη τους στο ελληνικό καλοκαίρι με μία ιστορικής σημασίας εμφάνιση στην Αθήνα, την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024, στο εμβληματικό Παναθηναίκό Στάδιο.

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών, οι δύο σπουδαιότεροι τενόροι του κόσμου θα μαγέψουν το κοινό κάθε ηλικίας, συμπεριλαμβάνοντας μάλιστα διαμάντια από το ρεπερτόριο του μουσικού θεάτρου, τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Broadway, αλλά και της Ισπανικής και Ναπολιτάνικης παράδοσης.

Πρόκειται για μία ανεπανάληπτη βραδιά που θα γράψει ιστορία με τους δύο γίγαντες της Όπερας να βάζουν την Αθήνα στο χάρτη με τις συναυλίες παγκόσμιου ενδιαφέροντος.

Ο José Carreras, τενόρος με ιδιαίτερη ερμηνευτική γκάμα, επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά την αγάπη του για την Έλλάδα, επιλέγοντας να τη συμπεριλάβει σε μία περιοδεία ιστορικής σημασίας που δύσκολα θα επαναληφθεί.

Ο Placindo Domingo, παγκοσμίως γνωστός για το απαράμιλλο ταλέντο και την επιβλητική παρουσία του, συνεχίζει να συναρπάζει με τις ερμηνείες του, εμπλουτίζοντας κάθε παράσταση με τις ερμηνείες του, εμπλουτίζοντας κάθε παράσταση με ένα μαγικό μείγμα πάθους και δράματος. 

Οι Domingo και Carreras έγραψαν ιστορία στη δεκαετία του '90, αλλά και στις αρχές αυτής του 2000s όταν πραγματοποίησαν εμφανισείς ως Three Tenors με τον Luciano Pavarotti στο πλάι τους, φέρνοντας τη μαγεία της κλασικής μουσικής στο ευρύ κοινό. Χαρακτηριστικές εμφάνισεις τους που άφησαν εποχή φέρνοντας κοντά διαφορετικούς ανθρώπους κάθε ηλικίας, εθνότητας και τάξης ήταν οι τελικοί ποδοσφαίρου Fifa World Cup Final το 1990 και το 1994.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας στις 10 Ιουλίου, που θα μείνει αξέχαστη στην Ελλάδα, το κοινό στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο θα έχει το προνόμιο να ζήσει από κοντά μία βραδιά που θα γράψει ιστορία, ακούγοντας τους δύο σπουδαιότερους εν ζωή ερμηνευτές κλασικής μουσικής στον κόσμο να τραγουδούν τα αριστουργήματα που τους έχουν χαρίσει παγκόσμια αναγνώριση.

Μαζί τους στην Αθήνα, η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ,

Διεύθυνση Ορχήστρα: Jordi Bernancer

Σοπράνο: Χριστίνα Πουλίτση 

Επίσης εισιτήρια προπωλούνται:
-Ηλεκτρονικά: artinfo.gr
-Φυσικά σημεία: Καταστήματα Public & Media Markt
-Τηλεφωνικά στο 210-9213310
-Πληροφορίες:[email protected] www.purepublirelations.gr & www.artinfo.gr

Παραγωγή: Performings Arts & Άννα Γιώτη ΕΕ
 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.