Ο Γιώργης Μανωλάκης στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα

Ο Γιώργης Μανωλάκης στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα

Ο Γιώργος Μανωλάκης, ένας από τους πιο αναγνωρισμένους μουσικούς της γενιάς του και βιρτουόζος του λαούτου, έρχεται για τρία Σαββατόβραδα στη Σφίγγα, παρουσιάζοντας το «Νέφαλο Project». 

Mαζί του οι σπουδαίοι μουσικοί Νίκος Σιδηροκαστρίτης (τύμπανα) και Μιχάλης Δάρμας (κόντρα μπάσο).  Έχοντας ως βάση το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού, παίζουν και ερμηνεύουν συνθέσεις του Γιώργη Μανωλάκη που έχουν ως αφετηρία την Κρήτη αλλά και επιρροές από διάφορες μουσικές παραδόσεις ανά τον κόσμο.

Διαφορετικοί καλεσμένοι δίνουν τον δικό τους τόνο σε κάθε βραδιά. 

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου καλεσμένοι του ο διεθνώς καταξιωμένος μουσικός Σωκράτης Σινόπουλος, από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της πολίτικης λύρας. 

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου καλεσμένος του ο Δημήτρης «Χαΐνης» Αποστολάκης, με τον οποίο συνεργάστηκε σε δύο δισκογραφικές δουλειές των Χαϊνηδων («Ο γητευτής και το Δρακοδόντι»»,  όπου ερμηνεύει το «Συρτό του Ουρανού» και «Ο καραγκιόζης στη Γιουροβίζιον»). 
Σμίγουν ξανά μετά από πολλά χρόνια για μία βραδιά με μουσικές επιλογές από όλη τους την πορεία.

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου καλεσμένοι του το σχήμα Νέφαλο Project, που συνδυάζουν το παρελθόν με το μέλλον

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149 | [email protected] 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.