Ο «Εντί Μπελγκέλ» ή αλλιώς ο Εντουάρ Λουί στην Αθήνα!

Ο «Εντί Μπελγκέλ» ή αλλιώς ο Εντουάρ Λουί στην Αθήνα!

Ο Εντουάρ Λουί γεννήθηκε στη Γαλλίας το 1992, και σπούδασε κοινωνικές επιστήμες. Το «Να τελειώνουμε με τον Εντύ Μπελγκέλ» είναι το πρώτο του βιβλίο, και προκάλεσε έντονη δημόσια συζήτηση, γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία και μεταφράστηκε σε πάνω από είκοσι γλώσσες. Το 2016 κυκλοφόρησε το δεύτερο μυθιστόρημά του «Ιστορία της βίας» και το 2018 το τρίτο, «Ποιος σκότωσε τον πατέρα μου». Tα δύο πρώτα κυκλοφορούν ήδη από τις εκδόσεις Αντίποδες.

Στην παρουσίαση των βιβλίων του θα συνομιλήσει με τον Δημήτρη Παπανικολάου (καθηγητή πανεπιστημίου) και τον Κωστή Καρπόζηλο (ιστορικό, διευθυντή των Αρχείων Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας). 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 στο Public Café Συντάγματος σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο και θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.