Ο δρόμος του Κρασιού στην Ηρακλειδών

Ο δρόμος του Κρασιού στην Ηρακλειδών

O 2ος Δρόμος του Κρασιού, η μεγάλη γιορτή κρασιού, γευσιγνωσίας, αποσταγμάτων, μουσικής και δρώμενων θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών στο Θησείο.

Όταν σκέφτεται κανείς την Αθήνα και το ιστορικό της κέντρο, δεν μπορεί να μην αναρωτηθεί για τα μεγάλα φεστιβάλ της Αρχαιότητας και ιδιαίτερα αυτά με αναφορά στο θεό Διόνυσο και τον οίνο που «ευφραίνει καρδίαν». Φανταστείτε λοιπόν τον εαυτό σας σε ένα δρόμο γεμάτο προκλήσεις για τις αισθήσεις σας και παραγωγούς έτοιμους να σας δώσουν το έναυσμα για ανακαλύψετε όλη την Ελλάδα. Αυτός είναι ο Δρόμος του Κρασιού στην Ηρακλειδών – έναν ιστορικό πεζόδρομο του κέντρου της Αθήνας, ξεχασμένο στον χρόνο που αναβλύζει ζωντάνια πλέον.

Γευσιγνωσία – Αποστάγματα – Κρασί – Φαγητό – Μουσική – Δρώμενα
Αυτό είναι το γνωμικό για ένα 2ήμερο «ΑΠΟΛΑΥΣΙΣ»
25 & 26 Μαρτίου 2023 στην Ηρακλειδών (χαμηλά ανάμεσα από το Retro Gastro & Lost Roots) θα στηθούν παραγωγοί κρασιού αλλά και αποσταγμάτων, όπως και προϊόντα της ελληνικής γης …
Από τις 12 το μεσημέρι στήνεται ένα μικρό αλλά με μεγάλη διάρκεια ταξίδι γεύσης ..

Συμμετέχοντες:
– Οινοποιεία Μποσινάκη
– Οινοποιείο Vinifera
– Χρήστος Κουλουριώτης (The Knack Project)
– Ζοίνος Winery
– Ekho wines
– Κτήμα Μορόπουλος
– Κτήμα Μουσών
– Akkerman Wine Imports
– Rira Winery
– Παπαγιάννης Winery
– Παπαθανασίου Τυριά Αιτωλοακαρνανίας

Που: στην Ηρακλειδών, χαμηλά ανάμεσα από το Retro Gastro & Lost Roots

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.