Ο Bασίλης Ράλλης για πρώτη φορά ζωντανά στο Κύτταρο!

Ο Bασίλης Ράλλης για πρώτη φορά ζωντανά στο Κύτταρο!

Ο Βασίλης Ράλλης έρχεται για ένα δυναμικό live στον ιστορικό χώρο του Κυττάρου με κομμάτια από όλες τις δισκογραφικές του δουλειές «Πόλη πρέζα», «Χωρίς εισιτήριο», «Σιγαλιά», «Πρώτη μέρα του χρόνου», «Ανησυχία αταξία και ανασφάλεια» και πολλές εκπλήξεις..!

Με στίχο πολιτικοκοινωνικό και μουσικές από στάχτη και φωτιά υπόσχεται να δώσει σπίθα σε μια βραδιά χωρίς σύνορα και ταμπέλες.

Παράλληλα θα ακολουθήσει παρουσίαση δίσκου του εξαιρετικού βιολιστή Χρήστου Ψαρομήλιγκου με τίτλο «Μεσα στου νου τη θαλασσα» στον οποίο υπάρχουν 4 τραγούδια με συμμετοχές των Δημήτρη Μπάκουλη, Βασίλη Ράλλη, Δήμητρας Τσαγκαράκη και Νεφέλης Φασούλη, όπως και δύο ορχηστρικά κομμάτια. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο στούντιο «Νήπιο», την ενορχήστρωση, την παραγωγή και τη μίξη επιμελήθηκε ο Κος Κ και το mastering ο Vlado Meller. Το εξώφυλλο του δίσκου επιμελήθηκε ο Κωστής Ατσαλής @Inkon Creative Lab.

Special Guests

PHELEKGUNDARI
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΥΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ
ΜELI

Παίζουν οι εξαιρετικοί μουσικοί και φίλοι

Πάνος Γεωργακόπουλος - τύμπανα
Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος - μπάσο
Panos Fakas - ηλ.κιθάρα
Γιώργος Χριστοδουλάκος - πλήκτρα ,μπουζούκι
Chris Kiriazis - σαξόφωνο ,γκάιντα ,κλαρίνο
Χρήστος Ψαρομήλιγκος - βιολί
Σάκης Πυριόχος - ηχοληψία

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.