Ο Αδάμ Τσαρούχης στο cafe του Νομισματικού Μουσείου

Ο Αδάμ Τσαρούχης στο cafe του Νομισματικού Μουσείου

O Αδάμ Τσαρούχης έρχεται στο café του Νομισματικού Μουσείου για μια βραδιά για να μας γεμίσει με φως και χαρά, με μουσική και τραγούδια σε ρυθμούς swing, latin, cha cha και bossa nova.

Σαν ένα φιλμ μηχανής Polaroid με έγχρωμες εικόνες και τραγούδια όπως τα "Where did your heart go", "Κilling me softly", "Κρουαζιέρα θα σε πάω", "Λαός και Κολωνάκι", "Πού να βρω μια να σου μοιάζει", υπόσχεται να μοιραστεί μαζί μας μια μοναδική βραδιά με κέφι και πολλά χαμόγελα.

Ο Αδάμ Τσαρούχης μάς συστήθηκε μουσικά το 2012, με δύο διασκευές που γνώρισαν ραδιοφωνική επιτυχία: το "Μια αγάπη για το καλοκαίρι" και το "Τι σήμερα τι αύριο τι τώρα".

Η Πέμπτη 2 Ιουλίου στις 9 μ.μ., θα είναι μια βραδιά γεμάτη τραγούδια από τον προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Σαν Ταινία", καθώς και μελωδίες που όλοι μας έχουμε αγαπήσει. Επίσης θα ακούσουμε το νέο του τραγούδι σε μουσική και στίχους της Πέννυς Μπαλατζή, με τίτλο Αισθήματά μου, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Walnut Entertainment Greece.

Παίζουν:
Αδάμ Τσαρούχης | φωνή, συνθέσεις
Πιάνο/Επιμέλεια Ενορχηστρώσεων | Μάνος Αθανασιάδης
Τύμπανα | Δημήτρης Χριστοδουλάκης
Κοντραμπάσο | Κώστας Κωνσταντίνου

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.