Νύχτες Κλασικής Μουσικής στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη | 2022

Νύχτες Κλασικής Μουσικής στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη | 2022

Από τις 27 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, το Ίδρυμα Schwarz παρουσιάζει τις «Νύχτες Κλασικής Μουσικής στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη».

To Curtis on Tour, The Nina von Maltzahn Global Touring Initiative of the Curtis Institute of Music, η παγκόσμια περιοδεία του Ινστιτούτου Μουσικής Curtis επιστρέφει στην Αθήνα σταθερά, όπως κάθε Φθινόπωρο από το 2015.

Το Ίδρυμα Schwarz σε συνεργασία με τη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη της
 Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών στην Αθήνα και το Curtis on Tour φιλοξενεί απόφοιτους, σπουδαστές και καθηγητές του Curtis.

«Μία από τις καλύτερες Ακαδημίες του κόσμου» σύμφωνα με το ΒΒC Culture, το Ινστιτούτο Μουσικής Curtis συνδυάζει την παράδοση και την καινοτομία, προσφέροντας σε εξαιρετικά ταλαντούχους νέους μουσικούς μια πραγματική εμπειρία περιοδείας.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ΕΔΩ.

* Είσοδος ελεύθερη με δελτίο προτεραιότητας (διαθέσιμο μια ώρα πριν την έναρξη κάθε συναυλίας)
* Οι συναυλίες θα μεταδοθούν και με live streaming μέσω YouTube.
1) Τρίτη 27/9 —> εδώ  
2) Τετάρτη 28/9 —> εδώ
3) Πέμπτη 29/9 —> εδώ  
4) Παρασκευή 30/9 —> εδώ

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.