Νους και αρμονία | Ένα μουσικό ταξίδι στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή

Νους και αρμονία | Ένα μουσικό ταξίδι στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή

Ένα μουσικό ταξίδι εξερεύνησης και ευζωίας στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή ξεκινά ένα μουσικό ταξίδι εξερεύνησης και ευζωίας στη Συλλογή του, σε συνεργασία με την seveneleven και το σύνολο εγχόρδων De Profundis Ensemble. Σχεδιασμένη με γνώμονα την ψυχική ευεξία, η νέα δράση «Νους και αρμονία» θα πραγματοποιείται δωρεάν μέσω της υποστήριξης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και εντάσσεται στο πρόγραμμα δωρεών SNF-Release Athens, στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Υγεία (ΔΠΥ) του ΙΣΝ.

 

Κάθε Σάββατο στις 17.00 η μουσική συναντά το θέατρο, τη ζωγραφική και την γλυπτική στον τέταρτο όροφο της μόνιμης Συλλογής του Ιδρύματος, όπου φιλοξενούνται έργα Ελλήνων καλλιτεχνών, για ένα πρωτότυπο ταξίδι περιήγησης στην τέχνη της δημιουργίας μέσα από ατομικές και ομαδικές δράσεις στοχασμού και εξωστρέφειας. Τη δράση συνοδεύει κάθε φορά ένα διαφορετικό κλασικό έγχορδο.

Οι συναντήσεις έχουν σχεδιαστεί με στόχο την αποφόρτιση, την βελτίωση της διάθεσης, την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και την ψυχική ευεξία των συμμετεχόντων. Το πρόγραμμα «Νους και αρμονία» πραγματοποιείται σε κύκλους των 5 διαδοχικών συναντήσεων και όποιος το επιθυμεί μπορεί να συμμετέχει σε περισσότερες από μια συνάντηση.

Αναλυτικό πρόγραμμα 1ου Κύκλου

4 Νοεμβρίου - Βιολοντσέλο
11 Νοεμβρίου - Βιολί
18 Νοεμβρίου - Κοντραμπάσο
25 Νοεμβρίου -  Βιόλα
2 Δεκεμβρίου - Βιολί

«Νους και αρμονία»
Για άτομα άνω των 18 ετών
Κάθε Σάββατο | 17.00-18.00

Αριθμός συμμετεχόντων: Έως 12 άτομα
Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με απαραίτητη προκράτηση είτε ηλεκτρονικά στο https://goulandris.gr/el/events/mind-and-harmony ή τηλεφωνικά στο 210 725 2895.

Ο δεύτερος κύκλος θα πραγματοποιηθεί στις 9, 16, 23, 30 Δεκεμβρίου και 13 Ιανουαρίου. Οι κρατήσεις για τον δεύτερο κύκλο θα ανοίξουν στις αρχές Δεκεμβρίου.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.