ΝΟΜΙΚ «Αποχέτευση» | Παρουσίαση ποιητικής συλλογής

ΝΟΜΙΚ «Αποχέτευση» | Παρουσίαση ποιητικής συλλογής

Το μπαρ Closer και οι εκδόσεις Ars Nocturna σάς περιμένουν στην παρουσίαση της δεύτερης ποιητικής συλλογής του Nomik, με τίτλο ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, την Κυριακή, 11 Οκτωβρίου στις 20.00.

Ποίηση του δρόμου και του αστικού παρακμιακού τοπίου, σκληρή και ευαίσθητη, σκοτεινή και καταγγελτική, που εκφράζει τις βαθιές ανησυχίες ενός σύγχρονου καλλιτέχνη, ο οποίος έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα τόσο στην ποίηση όσο και στη μουσική.

Ο Nomik γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ασχολήθηκε από μικρός με τη μουσική, το τραγούδι και τους στίχους, έχοντας κυκλοφορήσει δεκάδες δίσκους σόλο αλλά και με μπάντες.
Το 2017 εκδόθηκε η πρώτη του ποιητική συλλογή με τίτλο «Της Επιστροφής της Διαδοχής» από τις εκδόσεις Ακυβέρνητες Πολιτείες.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.