Ναταλί Γιαξή :: ένα ηχητικό έργο... στο ακουστικό σας!

Ναταλί Γιαξή :: ένα ηχητικό έργο... στο ακουστικό σας!

KΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ (+30) 2130 26 14 36 ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙ ΓΙΑΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ.
Η υπηρεσία λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο
7 ημέρες την εβδομάδα

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις για τον κορονοϊό Covid-19 και την παγκόσμια εκστρατεία αντιμετώπισής του, η GABRIELA ανακοινώνει την έκτακτη αποχώρηση της διευθύντριας του Ινστιτούτου, Ilaria Marion Conti, από την Αθήνα, και την αναβολή της ανοικτής στο κοινό εκδήλωσης και παρουσίασης της έκδοσης που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020. Σε στιγμές σαν αυτές και όχι μόνο, ας κρατάμε το ηθικό ψηλά με χιούμορ και ας δίνουμε προσοχή σε αυτούς που το έχουν ανάγκη περισσότερο. 

Με πολύ αγάπη και σεβασμό σε ό,τι συμβαίνει και με επίκεντρο τους προβληματισμούς με τους οποίους ασχολείται, η GABRIELA σας καλεί να τηλεφωνήσετε στο (+30) 2130 261436 για να ακούσετε το ηχητικό έργο της Ναταλί Γιαξή Breaking News (2020).
Η υπηρεσία διατίθεται 24 ώρες το 24ώρο.

Το War of the Worlds δεν είχε σχεδιαστεί ως ραδιοφωνική φάρσα και o Γουέλς δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το χάος που θα προκαλούσε. Σε αυτό το κωμικοτραγικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας η Ναταλί Γιαξή φαντάζεται το χάος που θα προκαλούσε μια διαδήλωση από μια ενωμένη εικαστική κοινότητα, τις δύσκολες ώρες που διανύουμε. Σε αυτό το ηχητικό έργο ενσωματώνει προηγούμενα project της όπως το ραδιοφωνικό σποτάκι για το δυνητικό πρόγραμμα στήριξης καλλιτεχνών A.A.A.F.A.Y, (2015), αρκτικόλεξο για το Adopt An Artist For A Year, και το τραγούδι Nothing At All, (2015).

Το τμήμα επικοινωνίας της GABRIELA ανανεώνεται με αναθέσεις ηχητικών έργων και μηνυμάτων περίπου κάθε έξι εβδομάδες και πραγματοποιείται ενημέρωση μέσω Email.

Αναμείνατε στο ακουστικό σας.

Λόγω της έκτακτης κατάστασης, ως  μια προσπάθεια για μεγαλύτερη προσβασιμότητα και για να μειώσουμε το αίσθημα απομόνωσης κατά την περίοδο του αυτοπεριορισμού και της κοινωνικής αποστασιοποίησης, αν δεν σας είναι εύκολο να καλέσετε σε ελληνικό τηλεφωνικό αριθμό παρακαλώ ακολουθήστε το παρακάτω σύνδεσμο Breaking News.

Λόγω της έκτακτης κατάστασης, ως  μια προσπάθεια για μεγαλύτερη προσβασιμότητα και για να μειώσουμε το αίσθημα απομόνωσης κατά την περίοδο του αυτοπεριορισμού και της κοινωνικής αποστασιοποίησης, αν δεν σας είναι εύκολο να καλέσετε σε ελληνικό τηλεφωνικό αριθμό παρακαλώ ακολουθήστε το παρακάτω σύνδεσμο Breaking News.
Εκεί κάποιος μπορεί να ακούσει το ηχητικό έργο online.

--

Η Ναταλί Γιαξή γεννήθηκε το 1980 στην Λευκωσία. Η πρακτική της αποτελεί μια παρατεταμένη εκτροπή από την εννοιολογική δομή του βιβλίου. Δουλεύει με το γραπτό, τον προφορικό λόγο, τα βιβλία καλλιτεχνών καθώς και με φιλμ και εγκαταστάσεις, εξερευνώντας την καθημερινότητα και τη φωνή ως συνθήκες με πολιτικές και ποιητικές διαστάσεις. Στα έργα της, χρησιμοποιεί συχνά το διαφημιστικό λόγο ενάντια στον εαυτό του.

H GABRIELA είναι ένας άυλος θεσμός τέχνης που ιδρύθηκε και υποστηρίζεται οικονομικά από το 3 137.
Η GABRIELA ενδιαφέρεται για θέματα βιωσιμότητας, θεσμοθέτησης και ιδρυματοποίησης σε τοπικά και διεθνή περιβάλλοντα. Επιθυμεί να λειτουργήσει ως εργαλείο ή υπηρεσία και να θέσει ερωτήματα για το ρόλο των καλλιτεχνικών πρωτοβουλιών και την εργασία των καλλιτεχνών.
Η GABRIELA αντλεί την έμπνευση της από την Gabriela Cruz, η οποία ήταν η πρώτη εργαζόμενη στο 3 137 και η αμοιβή της καλύφθηκε από το Πανεπιστήμιο και το Δήμο του Μπορντώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.