Νάνσυ Μπούκλη | Σεμινάριο Υποκριτικής | Σε Πρόβα

Νάνσυ Μπούκλη | Σεμινάριο Υποκριτικής | Σε Πρόβα

Πώς ξεκινάει η επαφή μας με ένα κείμενο, πως αυτό επικοινωνείται με τους υπόλοιπους ανθρώπους επί σκηνής και πως μεταφέρεται στον κόσμο; Πώς ελευθερωνόμαστε από σκέψεις και αγωνίες που μπλοκάρουν το να ευχαριστηθούμε τη διαδικασία;

Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πεδίο παιχνιδιού που δεν υπάρχει λάθος επιλογή, παρά μόνο φαντασία και εκφραστικός πλούτος; Εκμεταλλευόμενοι τα εκφραστικά μας μέσα και αυτό που είμαστε, πλήρως και αποδοτικά, εξασκούμαστε στην δράση και στην μη κρίση!

Ο στόχος του σεμιναρίου είναι να δημιουργήσουμε μαζί μια ορχήστρα που αυτοσχεδιάζει οργανωμένα. Ο καθένας με τα εργαλεία του και το ‘μουσικό του όργανο’, συμβάλλει στο να ειπωθεί εν τέλει μία ενιαία ιστορία. Θα δούμε πως η ομάδα φέρει την μονάδα και πως η κάθε προσωπικότητα αναδεικνύεται μέσα από το σύνολο των ανθρώπων.

Πάντα με κινητήριο δύναμη, το κείμενο κι εμάς.

Τα κείμενα που θα μας βοηθήσουν στη σύνθεση είναι τα: Περιστατικά του Δανιήλ Χαρμς, Ο μίμος των φωνών του Τόμας Μπέρνχαρντ, Αιφνιδίως, και μια επιστροφή του Θεμιστοκλή Πάνου.

Δίδακτρα : 300 € ( Εξόφληση σε 2 δόσεις)

Διάρκεια σεμιναρίου : 12/3/2024 – 21/5/2024 (Εξαιρείται η 30/4)
Ημέρες & Ώρες : Κάθε Τρίτη 12:00 – 16:00
Πληροφορίες : [email protected] και 6976458526

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Αριστούχος απόφοιτος της Ανώτερης Ιδιωτικής Σχολής Δραματικής Τέχνης «δήλος».

Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με τους: Peter Stein, Έφη Μπίρμπα, Γιώργο Κουτλή, Άρη Μπινιάρη, Θανάση Σαράντο, Γιώργο Οικονόμου, Ελεάνα Γεωργούλη, Θωμά Μοσχόπουλο, Σοφία Πάσχου, Λίλλυ Μελεμέ, Δημήτρη Λιγνάδη, Γιώργο Κιμούλη, Ηλέκτρα Ελληνικιώτη, Bijoux de Kant, Γιώργο Σαχίνη και Ειρήνη Αλεξίου, Πάρη Μαντόπουλο, Βάσια Ατταριάν, Γρηγόρη Χατζάκη, Κώστα Γάκη.

Επίσης, το 2022, ήταν υποψήφια για το βραβείο “Ελευθερίας Σαπουντζή”.

Έχει σκηνοθετήσει τις ακόλουθες παραστάσεις: “Κάποιος μιλάει μόνος του κρατώντας ένα ποτήρι γάλα” του Εύθυμη Φιλίππου, “Ο Στοργικός Πατέρας” του Θανάση Χειμωνά, “Γελώντας Άγρια” του Κρίστοφερ Ντουράνγκ, “Γ_ν_ _’_ _(διαβάζεται γυνή)” συρραφή κειμένων, “ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ” του Δανηίλ Χαρμς.


Έχει διδάξει σε σεμινάριο υποκριτικής στη Δραματική Σχολή ‘δήλος’ και ‘Νότος’.

Στον κινηματογράφο έχει συνεργαστεί με τον Κων/νο Φραγκούλη, τους Callas και τον Τάσο Μπουλμέτη και έχει συμμετάσχει σε αρκετές μικρού μήκους ταινίες.

Στην τηλεόραση έχει συνεργαστεί με τους: Στέφανο Μπλάτσο, Γιώργο Γκικαππέπα, Σέργιο Κωνσταντινίδη, Βίκυ Μανώλη, Πιέρρο Ανδρακάκο, Σωτήρη Τσαφούλια, Μυρτώ Κοντοβά, Νίκο Labôt, Χρήστο Δήμα, Γιώργο Κυρίτση, Βασίλη Τσελεμέγκο.

Έχει επίσης συμμετάσχει σε διάφορες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές διαφημίσεις όπως και σε μεταγλωτίσσεις.

Έχει πάρει μέρος στο Acting Studio του 14ου Talents Sarajevo Film Festival. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής με τη χρήση μάσκας, με τον Σίμο Κακάλα και την Έλενα Μαυρίδου. Υποκριτικής και σκηνοθεσίας με τον Ακύλλα Καραζήση.

Επίσης, μέχρι τα 20 της χρόνια, παρακολουθούσε κινηματογραφικά σεμινάρια σκηνοθεσίας, λήψης και μοντάζ, σε Ελλάδα, Κύπρο, Ν. Κορέα, Ουγγαρία, Σερβία, Βερολίνο, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αρχαίας Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους.

Έχει κάνει μαθήματα τραγουδιού, πιάνου και θεωρίας μουσικής.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.