Μουσικό Διάλυμα | Ο Δημήτρης Υφαντής στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Μουσικό Διάλυμα | Ο Δημήτρης Υφαντής στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Διάλυμα χαρακτηρίζεται οποιοδήποτε ομοιογενές μείγμα δύο ή περισσότερων ουσιών. Στο εργαστήρι των διασκευών, παίρνουμε την ουσία του έντεχνου, παραδοσιακού και λαϊκού τραγουδιού, προσθέτουμε κέφι, χιούμορ και συγκίνηση και δημιουργούμε το πρώτο μουσικό διάλυμα. Στο γενικότερο αιώρημα κακής διάθεσης, το διάλυμα αυτό προτείνεται ως αντίδοτο.

Εμπνευστής αυτής της δημιουργίας, είναι ο Δημήτρης Υφαντής, που μπορεί να μη ξέρει από χημεία, ξέρει όμως να συγκινεί, πάνω από δύο δεκαετίες τώρα, με τις δικές του ξεχωριστές ερμηνείες . Από το «Καίγομαι και σιγολιώνω» μέχρι το «Μυστικά πως σ’ αγαπώ» και από τα πωγωνίσια τραγούδια μέχρι τα τραγούδια από το Τρίφωνο.

Από την γη της πεντατονίας ο Δημήτρης Υφαντής κατεβαίνει στην Αθήνα για δύο μοναδικές παραστάσεις, τις Παρασκευές 9 και 16 Δεκεμβρίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
* Κρατήσεις:  6987844845, 2114096149 | sfigamusic@gmail.com
* Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ.
* Είσοδος στο μπαρ: €10 (στην είσοδο της Σφίγγας)
* Είσοδος σε τραπέζι: €15 (μέσω τηλεφωνικής κράτησης ή στην είσοδο της Σφίγγας)
* Τα εισιτήρια εισόδου είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.