Μουσική για τη γενιά του MTV στην Αφρικάνα!

Μουσική για τη γενιά του MTV στην Αφρικάνα!

Τα early 80’s και 90’s επιστρέφουν δυναμικά σε ένα αφιέρωμα στη γενιά του Mtv. Oι μουσικοί μπαίνουν σε ένα ξέφρενο παιχνίδι γνωστών διασκευών από την εφηβεία των σημερινών 30άρηδων +, με κομμάτια των George Michael, Queen, Prince, Chaka Khan, Donna Summer που αγαπήσαμε με πάθος, όταν εξέπεμπε ένα δυναμικό MTV με καλλιτέχνες που μάρκαραν τα αυτιά μας και οι έφηβοι γίνονταν μάρτυρες μιας εκρηκτικής ποπ αμερικάνικης και βρετανικής κουλτούρας.

Το κουιντέτο ζωντανεύει το κλίμα της εκείνης εποχής με ένα δυνατό «τζουγκ μποξ» από κομμάτια όπως: Freedom-George Michael, I want to break free -Queen, Ain't nobody-Chaka Khan, Kiss -Prince, What's goin' on-4 non blondes, More than words- extreme, The joker- Steve miller band, The way you make me feel-Michael Jackson, και πολλά άλλα αγαπημένα ραδιοφωνικά κομμάτια.

Παίζουν οι:
Χριστίνα Συριοπούλου | τραγούδι
Μάνος Ταβλάκης | κιθάρα, φωνητικά
Δημήτρης Βερδίνογλου | πλήκτρα
Ντίνος Μάνος | μπάσο
Παναγιώτης Κωστοπουλος Τύμπανα

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.