ΜωΡά στη Φωτιά ζωντανά στο Κύτταρο!

ΜωΡά στη Φωτιά ζωντανά στο Κύτταρο!

Οι «Λύκοι που γλυτώσανε απ’ το κυνήγι» (κυριολεκτικά όμως...για όσους γνωρίζουν την ιστορία του Στέλιου Σαλβαδόρ..) κατέβηκαν τον περασμένο Απρίλη, «Κάτω στην Πόλη», μετά από καιρό, στο Κύτταρο, εκεί που το ουρλιαχτό τους πάντα αντηχούσε πιο δυνατά...και πυροδότησαν, μαζί με ένα κοινό που κόχλαζε, ένα ιστορικό ΞΕΣΠΑΣΜΑ, ένα (Sold Out) Live Happening που έδωσε όλες τις απαντήσεις, τερμάτισε όλα τα κλισέ και βρήκε στο τέλος μπάντα φίλους και φίλες να έχουν γίνει ΕΝΑ πάνω και κάτω από τη σκηνή. 

Με φόρα, λοιπόν, καθώς και διάθεση να τρυπήσουν το ταβάνι, η πιο..εύφλεκτη μπάντα της εγχώριας σκηνής κατεβαίνει πάλι στην πόλη, για μια μοναδική βραδιά στο Κύτταρο, που τα συναισθήματα θα πάρουν φωτιά! 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.