Μιχάλης Σουρβίνος Lishort Fantasia & more

Μιχάλης Σουρβίνος Lishort Fantasia & more

Ο διεθνώς βραβευμένος σολίστ και συνθέτης Μιχάλης Σουρβίνος με έντονη καλλιτεχνική δραστηριότητα και πλήθος εμφανίσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζει ένα πρωτότυπο και πολυδιάστατο ρεσιτάλ στην αίθουσα "Γιάννης Μαρίνος" του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 12/4/2024.

Θα ερμηνεύσει δικές του συνθέσεις από το CD του με τίτλο "LISHORT" διαφορετικών στυλ και ύφους, με λυρικές μελωδίες, πλούσια ηχοχρώματα, στοιχεία νεορομαντικής γραφής και αναφορές σε μουσικές όπως οι rock, tango, jazz, spanish, contemporary.

Έντονες εικόνες και συναισθήματα με αγωνιώδεις εξάρσεις, φανταστικές αναμνήσεις, χρώματα, αλληγορικές μελωδίες, ρυθμούς και αναπάντεχες υφολογικές εναλλαγές που μεταβάλλουν τη διάθεση του ακροατή από φαινομενικά ήρεμη σε χιουμοριστική, εύθυμη, περίεργη, μοναχική, ανήσυχη, προκλητική, αγωνιώδη, αφήνοντας πάντα μια γλυκιά αίσθηση ελευθερίας.

Μία εναλλακτική διαφορετικού στίγματος δύο εμβληματικών έργων της Μπαρόκ μουσικής σκηνής συμπληρώνει την ηχοχρωματική εικόνα του ακροατή.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.