Μιχάλης Σιγανίδης & The Unlimited Shrimp | Afrikana

Μιχάλης Σιγανίδης & The Unlimited Shrimp | Afrikana

Eικόνες από μια υπερέκθεση. Δημιουργία μουσικών συνάψεων μεταξύ καταγραμμένου ηχητικού υλικού (document) και ζωντανής μουσικής δράσης (fiction).
Η περιπέτεια της δημιουργίας και η ανάγκη της αποδόμησης του εαυτού μέσω της τέχνης.

Ο Μιχάλης Σιγανίδης, πρωτοπόρα μορφή του αυτοσχεδιασμού στην Ελλάδα, μέλος των Χειμερινών Κολυμβητών και των Primavera En Salonico μεταξύ άλλων και με οκτώ προσωπικούς δίσκους στο ενεργητικό του, έρχεται για πρώτη φορά στην σκηνή της Afrikana την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου και μας παρουσιάζει το συναρπαστικό μουσικοηχητικοποιητικό του σύμπαν.

Mαζί του σε πλήρη σύνθεση, οι Unlimited Shrimp (Χάρης Λαμπράκης πλήκτρα/νέι, Παναγιώτης Μανουηλίδης μπάσο/φωνητικά, Γιάννης Αναστασάκης κιθάρα, Βασίλης Μαντζούκης τύμπανα) και special guest τον εξαιρετικό Fausto Sierakowski στο σαξόφωνο!

Θα ακουστούν στιγμές από όλη του τη δισκογραφία του Μιχάλη Σιγανίδη (1988-2014) και αυτοσχεδιασμοί σε συνδυασμό με προηχογραφημένα ηχητικά θραύσματα και ποιήματα των Μίλτου Σαχτούρη, Μανώλη Αναγνωστάκη, Ανδρέα Εμπειρίκου κ.α

Μιχάλης Σιγανίδης, κιθάρα/κοντραμπάσο/φωνή/samples
Χάρης Λαμπράκης, πλήκτρα/νέι
Παναγιώτης Μανουηλίδης, κιθάρα/μπάσο/φωνητικά
Γιάννης Αναστασάκης, κιθάρα/samples
Βασίλης Μαντζούκης, τύμπανα
special guest: Fausto Sierakowski, sax

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.