Μιχάλης Δημητριάδης | Αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

Μιχάλης Δημητριάδης | Αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

Ο Μιχάλης Δημητριάδης ερμηνεύει στον ΙΑΝΟ τραγούδια σε στίχους της μεγάλης μορφής του λαϊκού τραγουδιού, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, μελοποιημένα από σύγχρονους Έλληνες συνθέτες. Μία μουσική παράσταση βασισμένη στη δισκογραφική δουλειά του Μ. Δημητριάδη με τίτλο «12 Ανέκδοτα Τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου».

 

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO

Λίγα παραπάνω λόγια για τη μουσική παράσταση:

Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής με την ιδιαίτερη δύναμη στην φωνή του, ερμηνεύει τραγούδια σε στίχους της μεγάλης μορφής του λαϊκού τραγουδιού, Ευτυχίας Παπαγιανοπούλου, μελοποιημένα από σύγχρονους Έλληνες συνθέτες. 

Μία παράσταση βασισμένη στη δισκογραφική δουλειά του Μιχάλη Δημητριάδη με τίτλο

«12 Ανέκδοτα Τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου»,στον οποίο την σύνθεση έχουν δώδεκα σπουδαίοι σολίστες του μπουζουκιού. Χαρακτηριστικά είναι τα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από αυτή τη δισκογραφική δουλειά όπως το «Ζεϊρέ», «Έχασα τη χαρά μου»,  «Τσιφτετέλι Τσιτσάνη».

Ωστόσο στο πρόγραμμα ακούγονται μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού τραγουδιού, με την υπογραφή της στιχουργού και αξεπέραστων ελλήνων συνθετών.

Μία παράσταση που αγγίζει τα σπουδαιότερα μουσικά σημεία της ελληνικής δισκογραφίας.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.