Μικροί Κηπουροί με πινέλα στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Μικροί Κηπουροί με πινέλα στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Παιδιά, σας αρέσει η ζωγραφική και η κηπουρική; Αν ναι, να μια υπέροχη ευκαιρία να τα συνδυάσετε και τα δύο και να μάθετε πώς φροντίζουμε τα λουλούδια!

Οι «Μικροί κηπουροί με πινέλα» δε χρειάζονται πια συστάσεις. Το αγαπημένο υπαίθριο εικαστικό εργαστήριο κηπουρικής μικρών και μεγάλων επιστρέφει -πού αλλού;- στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου! Παιδιά και γονείς  θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν στους υπαίθριους χώρους της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων κάτω από το ζεστό ανοιξιάτικο ήλιο.

Τα παιδιά εμπνέονται από το παλιό εργοστάσιο φωταερίου, παίρνουν τα πινέλα τους και ζωγραφίζουν μικρές κεραμικές γλάστρες. Στη συνέχεια, γίνονται «μικροί κηπουροί» και φυτεύουν στα γλαστράκια τους πολύχρωμα λουλούδια ενώ μαθαίνουν να είναι υπεύθυνα για τη φροντίδα τους.

Θυμηθείτε να έχετε μαζί σας: διάθεση, φαντασία και κατάλληλα ρούχα. «Μικροί κηπουροί με πινέλα» της Αθήνας ετοιμαστείτε να λερωθείτε και να το χαρείτε!

* Για οικογένειες και παιδιά 3-10 ετών
* Σημείο συνάντησης: Παιδική χαρά, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
* Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο 2130109325

* Με την ολοκλήρωση του εργαστηρίου, μπορείτε να ανακαλύψετε τη νέα αισθητηριακή διαδρομή του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου και να μάθετε την ιστορία του παλιού εργοστασίου φωταερίου μέσα από το συναρπαστικό κόσμο των αισθήσεων.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.