Μια βουτιά στο άγνωστο. Μια βουτιά στο χρώμα | Εικαστικός Κύκλος Sianti Gallery

Μια βουτιά στο άγνωστο. Μια βουτιά στο χρώμα | Εικαστικός Κύκλος Sianti Gallery

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Εικαστικός Κύκλος Sianti Gallery, σε συνεργασία με την Πόπη Γεωργοπούλου, μουσειολόγο και μουσειοπαιδαγωγό, με πείρα στον σχεδιασμό και την παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού για μουσεία και χώρους πολιτισμού, προσφέρουν στους μικρούς φίλους της Τέχνης τον τρίτο Κύκλο Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, για παιδιά ηλικίας από 6 έως 11 ετών.

Παίρνοντας την σκυτάλη απο τους δύο επιτυχημένους Κύκλους Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων των προηγούμενων ετών (2017-2018 & 2018-2019) φέτος τα παιδιά θα ταξιδέψουν στην Ιστορία Τέχνης. Στο πρώτο για την φετινή σεζόν, εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Εικαστικού Κύκλου SIANTI, τον Οκτώβριο, ο Χρήστος Αντωναρόπουλος αποτέλεσε την αφορμή για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από τον Φειδία και τους αρχαίους έλληνες γλύπτες, αλλά και  τον Ντα Βίντσι.

Το επόμενο ταξίδι στην Ιστορία της Τέχνης έχει τίτλο «Μια βουτιά στο άγνωστο. Μια βουτιά στο χρώμα». Ο ασαφής και αφηρημένος, αλλά πολύχρωμος και δυναμικός κόσμος των έργων του Παναγιώτη Σιάγκρη, θα αποτελέσει το όχημα για μια… βουτιά στην Ιστορία της Τέχνης. Αφαιρετική ζωγραφική, αφαίρεση, και συμβολισμός: ακολουθώντας την ζωή και την εικαστική εξέλιξη του καλλιτέχνη, τα παιδιά θα αναζητήσουν τα δικά του σύμβολα, το όραμα και τα αγαπημένα του χρώματα μέσα από εκπαιδευτικό υλικό για όλες τις αισθήσεις μας (εικόνες, αντικείμενα, μυρωδιές, υφές).

* Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κάντε κράτηση εδώ.
* Επιμέλεια: Βασιλική Σιαντή & Πόπη Γεωργοπούλου
* Πληροφορίες: +30 210 7245432 , 210 3648335 | Email: info@ikastikos-kiklos.com

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.