Μια περιπέτεια για τον Ρωμαίο

Μια περιπέτεια για τον Ρωμαίο

Μια περιπέτεια για τον Ρωμαίο της Μαρίας Παπαγιάννη με τη μουσική και τα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου.

Στου θεάτρου τη σκηνή, τι μαγεία είναι αυτή, ο Ρωμαίος ψάχνει 

Νε μένεις σε μια ποντικότρυπα δίπλα στη σκηνή του θεάτρου και να μην έχεις δει ποτέ σου παράσταση. Γίνεται; Ο Ρωμαίος δεν αντέχει άλλο! Κι ας λένε οι γονείς του ότι είναι μικρός ακόμα. Έτσι, όταν όλοι κοιμούνται, θα ξεκινήσει την εξερεύνηση. Με οδηγό τους ανθρώπους πίσω από τη σκηνή, θα δει και θα μάθει πολλά για τον μαγικό κόσμο του θεάτρου. Ο μικρός Ρωμαίος θα είναι πια έτοιμος για να ζήσει μια συναρπαστική περιπέτεια: θα καταφέρει να σώσει την αγαπημένη του Ιουλία από μια συμμορία αρουραίων που μασουλάνε τα κοστούμια στα υπόγεια του θεάτρου.

Ο Διευθυντής σκηνής, το Τρίτο Κουδούνι, το Φως, ο Σκηνοθέτης, τα Σκηνικά, τα Κοστούμια, γίνονται οδηγοί του μικρού Ρωμαίου που ανακαλύπτει για πρώτη φορά τον μαγικό κόσμο του θεάτρου. Μαζί με τα παιδιά, ο Ρωμαίος θα μάθει απίθανες λεπτομέρειες για το θέατρο, τους ανθρώπους πίσω από τα φώτα και τη σκηνή και για το πώς γίνεται μια παράσταση. Με χειροποίητες κούκλες φτιαγμένες από χαρτοπολτό και ύφασμα, κούκλες μαρότ, άμεσης κίνησης, ανθρωπίνων διαστάσεων, μάπετ η Μαρία και η Σπυριδούλα Παπαγεωργίου ζωντανεύουν μια αστεία και τρυφερή ιστορία που μας μιλάει για την αξία της φιλίας, τη χαρά της συνεργασίας και την αγάπη για το δίκιο.

Για παιδιά από 3 έως 10 ετών.

Καθημερινές για σχολεία

Παραμυθοχώρα: 210 9216346, 6936655925-6936655927

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.