«Μια ουρά όλο πονηριά» | Εργαστήριο στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

«Μια ουρά όλο πονηριά» | Εργαστήριο στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Φέτος το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά, γιορτάζει τα 20 χρόνια των Εργαστηρίων Δημιουργικής Απασχόλησης με 20 εργαστήρια, που οργανώνει το Εκπαιδευτικό Τμήμα του Μουσείου!

Το 4ο Εργαστήριο αυτού του κύκλου έχει τίτλο “Μιά ουρά όλο πονηριά”! Τα παιδιά θα γνωρίσουν το πιο «πονηρό» θηλαστικό του δάσους, θα ανακαλύψουν τα μυστικά του μέσα από θεατρικό παιχνίδι, φαντασία και δημιουργικότητα και θα φτιάξουν την δική τους αλεπού!

Πού; Μα στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας βέβαια!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
* Κυριακές 31 Μαρτίου και 7 Απριλίου 2024
  Ώρες έναρξης: 11 π.μ. και 12.30 μ.μ.
* Διάρκεια: 1 ώρα
* Ηλικίες: 4-6 ετών
* Εισιτήρια: €8 ανά παιδί (απαραίτητη η παρουσία ενός ενήλικα, ο οποίος μπαίνει στο Εργαστήριο με το εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο). Με το εισιτήριο συμμετοχής στα ΕΔΑ, τα παιδιά μπορούν να επισκεφθούν όλες τις εκθέσεις του Μουσείου.
* Δεν γίνονται κρατήσεις θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παράκληση να τηλεφωνείτε την παραμονή για οποιαδήποτε τυχόν αλλαγή.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.