Μία νύχτα στο Ίδρυμα Θεοχαράκη! | Museum Sleepover

Μία νύχτα στο Ίδρυμα Θεοχαράκη! | Museum Sleepover

Ημερομηνία/Ώρα
09/03/2024 - 10/03/2024
18:00 - 10:00

Η δράση που αγαπήθηκε πιο πολύ από όλες συνεχίζεται και φέτος στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη!

Το «Μια νύχτα στο Ίδρυμα Θεοχαράκη!» (Museum Sleepover) έχει ως σκοπό τη μύηση και την εξοικείωση των παιδιών με τους μουσειακούς χώρους του Ιδρύματος και τη θεματολογία της τρέχουσας έκθεσης. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τα παιδιά ξεναγούνται στην έκθεση, συμμετέχουν σε ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα, σχεδιασμένα από μουσειοπαιδαγωγούς, και βιώνουν μία μοναδική νυχτερινή εμπειρία, περιτριγυρισμένα από πολύτιμα έργα τέχνης.

9 Δεκεμβρίου 2023  «Παράλληλη θέαση | Έργα από τη Συλλογή της Τράπεζας της Ελλάδος»

(επιμέλεια έκθεσης: Χάρις Κανελλοπούλου)

9 Μαρτίου 2024  «Μιχάλης Οικονόμου: H αλχημεία της ζωγραφικής»

(επιμέλεια έκθεσης: Αφροδίτη Κουρία)

Σάββατο, 18:00 έως Κυριακή, 10:00

Κόστος συμμετοχής: 100€, 50€

Το εισιτήριο των 100€ αφορά τη συμμετοχή ενός παιδιού με έναν ενήλικα συνοδό. Το εισιτήριο των 50€ αφορά τη συμμετοχή επιπλέον παιδιού (όχι ενήλικα). Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τις θέσεις επικοινωνήστε με το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων.
Στο εισιτήριο περιλαμβάνονται ξεναγήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, διανυκτέρευση, δείπνο, πρωινό καθώς και εκπλήξεις.
Ειδικά για το «Μία νύχτα στο Ίδρυμα Θεοχαράκη! (Museum Sleepover)», μεταφορές θέσεων επιτρέπονται έως και 48 ώρες πριν το πρόγραμμα. Επιστροφές του αντιτίμου του εισιτηρίου γίνονται μόνο σε περίπτωση ακύρωσης του σχετικού προγράμματος από το Ίδρυμα.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.