Μια νύχτα με Πανσέληνο στην Πλάκα | Περίπατος

Μια νύχτα με Πανσέληνο στην Πλάκα | Περίπατος

Τι ιστορίες κρύβει η Πλάκα μια νύχτα με φεγγάρι;
Ποια ήταν τα ερωτικά εγκλήματα στην παλιά εποχή;
Πού ήταν το σκηνικό για αστυνομικές περιπέτειες;
Τι ιστορίες έρωτα και πάθους κρύβουν τα στενά της Πλάκας αλλά και ποιος μεγάλος έρωτας γεννήθηκε σε μια παλιά ταβέρνα;

Τη Κυριακή 5 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα, θα ξεκινήσουμε από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης για έναν διαφορετικό περίπατο στην Πλάκα, κάτω από το φως του φεγγαριού. Ιστορίες πραγματικές και φανταστικές, ιστορίες που πέρασαν στον κινηματογράφο και στη λογοτεχνία. Ποιήματα, μυθιστορήματα, σενάρια…

Από τις «Έξι νύχτες στην Ακρόπολη» ως τα μαγικά κείμενα του Παπαδιαμάντη κι από αστυνομικά μυθιστορήματα σε ιστορίες πάθους που συγκλόνισαν την Πάλια Αθήνα, η πόλη αποκαλύπτει τα δικά της μυστικά.

Μετά τον περίπατό μας όσοι το επιθυμούν μπορούν να απολαύσουν την Πανσέληνο από την υπέροχη ταράτσα του L' Amiral All Day Bar & Restaurant, πίνοντας το ποτό ή το κρασί τους σε ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες.

Οδηγός μας σε αυτό το ρομαντικό ταξίδι ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Κώστας Στοφόρος.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.